LEADERSHIP EVE VOL.2 - ЛИДЕРСТВО ЧРЕЗ ОСЪЗНАТОСТ
Back

LEADERSHIP EVE VOL.2 - ЛИДЕРСТВО ЧРЕЗ ОСЪЗНАТОСТ

По традиция, гости на вечерта бяха всички, споделили устойчиви практики с нашата аудитория и допринесли с експертиза и опит в екосистемата ни от формати – рубриките “Попитахме експертите” и “В нашия фокус”, “Съвети за кандидати”, както и във видео подкаста ни HR Navigator.

 

Фокус на събитието тази година сложихме върху "Mindfulness: лидерство чрез осъзнатост", като имахме удоволствието специалният ни гост Полина Йорданова, Co-founder and Managing Director на Metamorfica, да ни преведе през едно различно преживяване на темата лидерство. Чрез Lego Serious Play и други иновативни методи и техники, представени през вечерта, гостите ни бяха стимулирани да мислят извън стандартните рамки и да се включат в създаването на иновативни идеи и решения за развитието им като лидери.

 

С подкрепата на спонсорите ни "Кино и Вино", участниците бяха поканени да отворят сетивата си и да направят крачка към осъзнатостта, докато се наслаждават на избрани италиански вина, които допълнително обогатиха вечерта на Трифон Зарезан.

 

Интерактивната среда и динамичният диалог бяха сърцевината на събитието, като допринесоха не само за разширяването на перспективите на участниците, но и за укрепването на общността.

 

Изразяваме искрената си благодарност към всички партньори, гости и участници, които бяха с нас, споделяха открито своите възгледи, ценности и лични приоритети като лидери в областта си и заедно с думи и лего блокчета построиха визията си за личностен и професионален прогрес.

 

Вдъхновени от преживяването и провокирани от гостите ни, вече планираме и първата по рода си холистична програма за развитие на осъзнати лидери.

Запазете своето място сега!

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif