Вход

Споделете

Обратно към блога

Leadership Eve Vol.2 - Лидерство чрез осъзнатост

На този първи февруари имахме удоволствието да посрещнем партньори и колеги за второто издание на ексклузивното ни събитие Leadership Eve.

По традиция, гости на вечерта бяха всички, споделили устойчиви практики с нашата аудитория и допринесли с експертиза и опит в екосистемата ни от формати – рубриките “Попитахме експертите” и “В нашия фокус”, “Съвети за кандидати”, както и във видео подкаста ни HR Navigator.


 


Фокус на събитието тази година сложихме върху "Mindfulness: лидерство чрез осъзнатост", като имахме удоволствието специалният ни гост Полина Йорданова, Co-founder and Managing Director на Metamorfica, да ни преведе през едно различно преживяване на темата лидерство. Чрез Lego Serious Play и други иновативни методи и техники, представени през вечерта, гостите ни бяха стимулирани да мислят извън стандартните рамки и да се включат в създаването на иновативни идеи и решения за развитието им като лидери.


 


С подкрепата на спонсорите ни "Кино и Вино", участниците бяха поканени да отворят сетивата си и да направят крачка към осъзнатостта, докато се наслаждават на избрани италиански вина, които допълнително обогатиха вечерта на Трифон Зарезан.


 


Интерактивната среда и динамичният диалог бяха сърцевината на събитието, като допринесоха не само за разширяването на перспективите на участниците, но и за укрепването на общността.


 


Изразяваме искрената си благодарност към всички партньори, гости и участници, които бяха с нас, споделяха открито своите възгледи, ценности и лични приоритети като лидери в областта си и заедно с думи и лего блокчета построиха визията си за личностен и професионален прогрес.


 


Вдъхновени от преживяването и провокирани от гостите ни, вече планираме и първата по рода си холистична програма за развитие на осъзнати лидери.


Запазете своето място сега!

21.02.2024

Inclusion, Incorporation and Diversity: beyond limits

The topic of inclusion, diversity, and inclusion (DEIB) is becoming increasingly important globally. Due to the dynamic business environment, organizations are realizing that these aspects are critical not only to creating a more equitable workplace but also to achieving business success.

21.02.2024

Workshop: Включване, приобщаване и разнообразие: отвъд ограниченията

Темата за включване, разнообразие и приобщаване (DEIB) придобива все по-голямо значение в световен мащаб. Благодарение на динамичната бизнес среда, организациите осъзнават, че тези аспекти са критични не само за създаването на по-справедливо работно място, но и за постигането на бизнес успех.

05.02.2024

Leadership Eve Vol.2 - Leadership through Awareness

On this first of February, we had the pleasure to welcome partners and colleagues for the second edition of our exclusive Leadership Eve event.