ЗАПЛАТИ, ПРИДОБИВКИ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ – ТЕНДЕНЦИИ (SATR H1/2024)
Back

ЗАПЛАТИ, ПРИДОБИВКИ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ – ТЕНДЕНЦИИ (SATR H1/2024)

Техният Business Intelligence екип ще анализира данните от всички включили се в проучването компании, за да се разбере в детайли какви са нагласите на работодателите за следващото полугодие на 2024 година.

 

Ето и някои ключови изводи от анализа им за H2/2023:

  • Най-висока активност проявиха компании от секторите „Производство“, „Информационни технологии“ и „Търговия и бързооборотни стоки“.
  • Една от главните цели на компаниите е именно задържане на текущите работещи в организациите, както и създаване условия за привличане на нови подходящи специалисти.
  • Малка част от бизнесите са обмислили да редуцират допълнителните стимули и бонуси през второто полугодие на 2023 година

 

Традицията и установената добра практика в провежданеto на предишните 6 издания подпомагат нашите партньори да взимат най-добрите решения за своите бизнеси.

 

Тези резултати не само оформят пътя за информирано вземане на решения, но също така откриват нови пътища за иновации и сътрудничество.

 

Споделете и вие какви промени планирате през новата година, като попълните нашето проучване тук.

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif