Student Study
Back

Student Study 2024: Кариерните очаквания на младите таланти

Имаме удоволствието да обявим стартирането на нашето ежегодно проучване за 2024 година. Целта на проучването е да се запознаем с нагласите и нуждите на младите хора в България на възраст 16-26 години по отношение на професионалното им развитие.

 

Цели на проучването

Основната цел на проучването е да даде представа за нагласите и потребностите на младите хора в България по отношение на тяхното кариерно развитие. Представителите на поколението Gen-Z се отличават с амбиция, прогресивност и прагматичност. Затова е важно за работодателите да познават техните нужди и очаквания, за да могат да адаптират своите стратегии и култура, когато е необходимо.

 

Представяне на резултатите

Резултатите от проучването ще бъдат представени и обсъдени в специалния епизод на HR Navigator през месец май 2024 г. Както и преди, вярваме, че анализът ще бъде важен инструмент в ръцете на бизнеса за по-добра адаптация към работата с младите хора.

 

Как да участвате?

Приканваме всички представители на Gen-Z да попълнят нашето проучване и да споделят своите виждания и очаквания. Вашето мнение е изключително важно за нас и ще ни помогне да създадем по-добри условия за професионално развитие и работа. Можете да участвате в проучването, като последвате следния линк: Проучване на младите таланти 2024 г.

Благодарим ви предварително за участието и очакваме с нетърпение вашите отговори!

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif