Workshop: Силата на обратната връзка
Back

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес среда, където решенията трябва да се взимат бързо и ефективно, умението да събираме и прилагаме обратната връзка може да бъде решаващ фактор за успеха.

Защо обратната връзка е критичен инструмент за бизнес ефективност?

Във всеки бизнес, обратната връзка играе ключова роля, тъй като предоставя реални данни и информация за процесите, продуктите и взаимоотношенията във вашата компания. Тя ни помага да идентифицираме сфери на подобрение, да разберем по-добре нуждите на нашите екипи и да предприемем конкретни стъпки за подобрение. Възможността да превърнем обратната връзка в конкретни действия не само подобрява работната среда, но и води до повишаване на продуктивността и удовлетвореността на всички заинтересовани страни.

Какво ще научите в рамките на събитието ни?

  • Превръщане на обратната връзка в приоритети и действия: Ще разберете как да интерпретирате обратната връзка и да я трансформирате в конкретни и ефективни стъпки за постигане на желаните бизнес резултати.
  • Методи за събиране и анализ на обратната връзка: Ще научите ефективни техники за събиране на обратна връзка чрез анкети, интервюта и други инструменти, както и как да изберете подходящите методи според целите на вашата компания.
  • Инструменти за обработка на обратната връзка: Ще се запознаете с различни технологии и подходи за анализ и интерпретиране на събраната информация, които могат да подобрят процесите във вашата организация.
  • Формулиране на въпроси за значима обратна връзка: Ще усъвършенствате уменията си за задаване на въпроси, които извличат значима и конкретна информация.
  • Принципи за предоставяне на конструктивна обратна връзка: Ще научите как да давате обратна връзка, която е едновременно конструктивна и мотивираща, създавайки среда на доверие и продуктивност.
  • Даване на обратна връзка според различните типажи хора: Ще се запознаете с начините за адаптиране на обратната връзка спрямо индивидуалните особености на вашите колеги и клиенти.

Защо да участвате?

  • Подобрете комуникацията: Усъвършенствайте своите умения за ефективна комуникация, като овладеете изкуството на обратната връзка.
  • Подкрепете растежа: Научете как да използвате обратната връзка като двигател за растежа и развитието на вашия екип.
  • Увеличете продуктивността: Създайте култура на непрекъснато подобрение и сътрудничество чрез ефективни практики за обратна връзка.
  • Изградете по-силни взаимоотношения: Развийте здрави и продуктивни връзки с вашите колеги и клиенти чрез осъзнато предоставяне и приемане на обратна връзка.

Ние твърдо стоим зад вярването, че запомнящата се обратна връзка се възприема най-добре чрез преживяването. Затова форматът набляга на активно участие, ролеви игри и динамични упражнение, които да направят преживяването освен за полезно и приятно. 

Дата: 11.10.2024 /петък/ - 09:30 - 16:30
Място: гр. Варна
Цена: 420лв.*
10% отстъпка при записване на двама човека от една компания
15% отстъпка при записване на трима или повече хора от една компания 

Регистрирайте се тук, за да осигурите своето място

Лектори на събитието ще бъдат: 

Галина Стоилова: Организационен психолог и бизнес консултант с над 15 години професионален опит в сферата на човешките ресурси. Нейната страст е организирането и провеждането на различни програми за личностно и професионално развитие, като една от тях е отличена с наградата за Най-добра програма за кариерно развитие в категория "Компания" от Еврогайдънс през 2015 г. Като психолог и бизнес партньор в екипа на "Асърт", тя активно се занимава с провеждане на психологически оценки и съставяне на личностни доклади в контекста на подбор, адаптация на ново работно място, личностно израстване и задържане на служители, както и с разработването на цялостни концепции за програми за развитие. Галина има опит като фасилитатор и организатор на събития, свързани с личностно израстване. Тя е създала авторска методика за развиване на креативността чрез рисуване с маслени бои - Creativity Workshop, и в момента работи по докторантура на тема "Личностно израстване чрез изкуство".

Мария Динева: Утвърден лидер и бизнес консултант с близо 10 годишен опит, който в момента ръководи Assert International България. С експертизата си в HR проучвания, бизнес консултиране и стратегическото развитие, Мария има доказан успех в подобряване на организационното представяне чрез решения, базирани на данни и иновативни стратегии. Тя има обширен опит в ръководенето на многофункционални екипи, менторството на професионалисти и принос към бизнес растежа в различни роли, включително в Manpower България. Нейната страст към менторството и ангажираността към развитието на талантите от различните поколения подчертават нейната отдаденост към бъдещето на работната среда.

Ивелина Петкова: Бизнес консултант с над 15 години експертиза в управлението на процеси в сферата на човешките ресурси и продажбите. С богат опит в подкрепа и грижа за служители в организационна среда, както и създаване и провеждане на обучителни програми. Консултира компании през целия цикъл на управлението на човешките ресурси, с фокус върху постигане на устойчиви резултати и растеж. Освен това, Ивелина е сертифициран Гещалт терапевт и консултант по подобряване качеството на контакт в компаниите чрез Гещалт терапевтичен подход за организации, както и съосновател на иновативните дискусионни събития "Психология и вино". Нейната страст е в грижата за хората чрез холистичен поглед, като съчетава терапия и танцово изкуство, както и като създател на обучения, основани на смях и забавления.

 

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
Student Study

Кариерните очаквания на младите таланти - Student Study 2024

За четвърта поредна година проведохме съвместно проучване с Assert International Bulgaria, посветено на кариерните очаквания на младите таланти -…
loading-gif