УСПЕШНО ПЪРВО ИЗДАНИЕ НА НОВАТА „IT RECRUITMENT АКАДЕМИЯ“ НА „MANPOWER БЪЛГАРИЯ“
Back

УСПЕШНО ПЪРВО ИЗДАНИЕ НА НОВАТА „IT RECRUITMENT АКАДЕМИЯ“ НА „MANPOWER БЪЛГАРИЯ“

Ориентирана изцяло в практическа насока, целта на академията е да предаде на участниците преносим опит, който да ги подготви за кариерното предизвикателство в сферата на човешките ресурси.

Като ветерани в подбора на персонал, с повече от 15 години опит на българския пазар, екипът ни също сподели добри практики с тях.

Защо IT Recruitment Academy?

Създаването на специализирана HR Career Академия цели да отговори на растящата нужда от специалисти в сферата на човешките ресурси, която наблюдаваме на пазара. Именно голямото търсене на подготвени кадри в сферата на IT Recruitment-a предизвика Manpower България да предприеме тази стъпка.

В ежедневната ни работа с кандидати с различен опит наблюдаваме, че голяма част от тях имат интерес към HR сферата и дори обмислят кариерна преориентация в тази посока. Спира ги обаче липсата на опит, заради което не се чувстват спокойни да кандидатстват за налични отворени позиции.

Виждайки, от една страна, необходимостта на бизнеса и от друга, желанието и интереса на талантите, академията за нас беше логичното решение, чрез което да скъсим дистанцията между тях и да създадем една „win-win“ ситуация за всички.

Уникалното на формата е, че за едномесечното си обучение, те получават възнаграждение. Целта ни е, по този начин, те да бъдат финансово обезпечени и спокойни по време на академията, което да повиши ангажираността и мотивицията им.

С ветрилото си от услуги, амбицията на Manpower е да предлага подобни академии и за други сектори, като по този начин компенсира острия недостиг на подготвени таланти в нишови сегменти.

Второ издание на IT Recruitment Академията

Второ издание на IT Recruitment Академията предстои в края на юни и все още има няколко свободни места.

За всички заинтересовани, ето и условията за прием:

  • Френски език на отлично ниво - писмено и говоримо (C1)
  • Английски език на ниво B2
  • Интерес към HR сферата с фокус IT подбор

Изпратете своето CV на [email protected] до 22.06 и направете първата крачка към успешното си развитие в света на IT подбора!

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif