Привличане на работници и специалисти от Индонезия: Кое, Как, Защо
Back

Привличане на работници и специалисти от Индонезия: Кое, Как, Защо

Индонезия, със своето значително население в работоспособна възраст, се е наложила като ключов играч в тази област. В следващите редове ще ви запознаем с преглед на факторите, които правят Индонезия една от най-предпочитаните дестинации за привличане на работници от трети страни. 

 

Стандарти за качество и сертификации
Критичен аспект на услугите за международна мобилност е спазването на стандартите за качество. За да се гарантира най-високо ниво на професионализъм, различни клонове на Manpower в Европа и Азия избират Bina Mandiri като нашия доверен партньор в Индонезия.

Тяхната ангажираност към поддържането на най-високите стандарти за качество е очевидна в тяхната строга система за управление на качеството (QMS). От 2009 година компанията също ткаа притежава сертификат ISO 2001:2015, свидетелство за нейния ангажимент към качеството. Освен това, с MLC сертификация и текущи процеси на одит по ISO 45001, Bina Mandiri гарантира, че нейните услуги отговарят и надвишават международните стандарти, което я прави надежден партньор за глобални клиенти.

 

Местна експертиза и специализирани умения

С многобройно население в работоспособна възраст, Индонезия разполага с богат резерв от таланти в различни сектори. Ние стъпваме на това демографско предимство, специализирайки се в секторите на инженерството, хотелиерство и производството, с последователен процес на подбор на кандидати, който гарантира, че само най-квалифицираните и опитни професионалисти представят Индонезия на международната сцена.

 

Ефективност на разходите

В сътрудничество с Bina Mandiri, Manpower предлага икономически изгодно решение за компаниите, които търсят висококачествени таланти. Конкурентните заплати в Индонезия, в комбинация с адаптивността и продуктивността на специалистите им, предоставят на компаниите възможност да оптимизират своите разходи, като същевременно поддържат високи стандарти за качество.

 

Защо да обогатите вашия екип с таланти от Индонезия?

Индонезийските таланти са признати за своята силна работна етика, посветеност и ефективна колаборация в разнообразни екипи. Нашият процес по подбор акцентира върху тези черти, като гарантира, че работната сила не само е квалифицирана, но също така притежава характеристики като лоялност, пунктуалност и ангажираност към качеството.

Макар професионалното владеене на английски език да варира сред населението на Индонезия, подборът ни на подходящи кандидати се фокусира там, където не би се срещнала езикова бариера и добрите езикови познания ще осигурят ефективна комуникация.

Приносът на Индонезия в обогатяването на българския пазар на труда с международни таланти е значителен, като държавата играе ключова роля в задоволяването на местното търсене на квалифицирана работна ръка. Близката колаборация с индонезийски партньори с местна експертиза ни позволява ефективното да подбираме местните таланти. А специализирацията ни в секторите на инженерството, хотелиерство и производството ни дава възможност за бърза реакция при търсения в тези направления. 

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif