A REASON FOR DOUBLE CELEBRATION: 15 YEARS MANPOWER BULGARIA AND A FANCY CHRISTMAS PARTY
Back

ПОВОД ЗА ДВОЕН ПРАЗНИК: MANPOWER БЪЛГАРИЯ НА 15 ГОДИНИ ИЛИ ЕДНО ПО-РАЗЧУПЕНО КОЛЕДНО ПАРТИ

Изминалата година, също като 2020 г., беше отново белязана от глобалната пандемия и много от наложените през годината мерки не позволяваха събиранията на големи групи от хора. Затова използвахме настоящата възможност и спазвайки всички противоепидемични мерки, решихме да обединим две празненства в едно, рожден ден и коледно парти.

За забавлението на всички колеги от офисите в София, Пловдив, Варна и Бургас се погрижиха професионалистите от Catalyst Bulgaria, които бяха подготвили страхотни тийм билдинг активности, целящи да помогнат в опознаването и сплотяването на екипите, за да можем заедно да видим „голямата картина“. Музиката и танците също не останаха на заден план.

Тук е моментът да споменем и прекрасните корпоративни коледни подаръци под надслов „Anti-burnout Коледа“, с които целим да напомним на своите колеги и партньори, че времето, което отделяме за себе си не трябва да се подценява. Подаръците включват керамична чаша, ароматна свещ и шоколадова сфера, която при потапянето си в чаша топло мляко се превръща във неустоимо вкусен топъл шоколад. Част от подаръците в комплекта са закупени от организации, подкрепящи и осигуряващи работа на хора с увреждания и представители на уязвими групи.

Благодарим на всички, които ни подкрепят и ни се доверяват вече 15 години! Пожелаваме ви светли и спокойни празници, и една наистина ползотворна почивка. Екипът на Manpower България ще бъде на разположение отново на 04.01.2022 г.

Нямаме търпение да се видим през следващата година, заредени с енергия и готови да покоряваме нови върхове заедно!

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif