ПОДПИСВАНЕ НА СТРАТЕГИЧЕСКО ПАРТНЬОРСТВО С ANOTHER POINT ADVISORS
Back

ПОДПИСВАНЕ НА СТРАТЕГИЧЕСКО ПАРТНЬОРСТВО С ANOTHER POINT ADVISORS

Компаниите изразиха своята увереност за успешно бъдещо сътрудничество в България, а на един следващ етап и в страните от региона – Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Словения и Хърватска.

Общата цел е чрез обединяването на разнороден опит да бъдат адресирани новите пазарни предизвикателства. Двете страни виждат потенциал за синергия, както в разработването на комплексни продукти, така и в навлизането в нови сегменти от икономиката на страната.

Сътрудничеството между екипите ще предостави нов тип експертиза, като съчетае новите тенденции на глобално ниво със спецификите на бранша в съответните региони, където са позиционирани компаниите.

ПОДПИСВАНЕ НА СТРАТЕГИЧЕСКО ПАРТНЬОРСТВО С ANOTHER POINT ADVISORS

Анадър Пойнт Адвайзърс ЕООД е създадена през 2009г. и е съсредоточена в областта на управленското консултиране и провеждането на обучения с основна дейност в България и страните от Централна Азия. От 2019 година АПА е и сертифициран консултант към Европейска банка за въстановяване и развитие.

За повече информация, може да изпратите запитване на [email protected]

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif