НОВО СТРАТЕГИЧЕСКО ПАРТНЬОРСТВО С IRONBRIDGE
Back

НОВО СТРАТЕГИЧЕСКО ПАРТНЬОРСТВО С IRONBRIDGE

Партньорството значително ще разшири палитрата от услугите, достъпни за клиентите, като комбинира експертиза в сферите на човешките ресурси и оптимизацията на процеси. Целта е да бъдат предложени и внедрени иновативни решения, насочени към специфични сектори. 

НОВО СТРАТЕГИЧЕСКО ПАРТНЬОРСТВО С IRONBRIDGE

Ironbridge Associates Ltd са екип от мултидисциплинарни специалисти с богат лидерски опит в международно бизнес управление, придобит в сътрудничество с водещи екипи в частния и публичния сектор. Техните услуги включват трансформация на процеси, развитие на човешкия капитал, BPO, технологични решения и киберсигурност.

За повече информация, може да изпратите запитване на [email protected] 

За повече информация относно Ironbridge Associates Ltd посетете www.ironbridge.associates или се свържете с Гергана Павлова: +359 887 262 191 ([email protected])

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif