МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ В MANPOWER СТАРТИРА С ЕКСКЛУЗИВНО СЪБИТИЕ ЗА ПАРТНЬОРИ - LEADERSHIP EVE
Back

МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ В MANPOWER СТАРТИРА С ЕКСКЛУЗИВНО СЪБИТИЕ ЗА ПАРТНЬОРИ - LEADERSHIP EVE

Цел на Manpower България е да стимулира и дава гласност на работещи практики и добри решения, с което обогатяваме цялата бизнес екосистема около нас. В динамичната пазарна среда на последните няколко години за екипа ни е ключово не просто да помагаме на организации да продължават развитието си, но и да се грижим добрите примери и практики да намират гласност, да се фокусираме не върху предизвикателствата на пазара на труда, а върху решенията и всичко онова, което може да направим заедно.

Поредната стъпка, която предприехме в тази посока, беше Leadership Eve. По време на вечерта обединихме експертите, споделящи тези наши виждания, в общност. С чаша хубаво вино, благодарение на спонсорите на вечерта „Кино и Вино“, гостите ни имаха възможност да съберат допълнително вдъхновение от регионалния ни „People & Culture“ директор г-н Марио Грилц. Той сподели своята философия “From Feedback to Feedforward”, или инструмент, чрез който лидерите могат да развиват талантливи хора и здравословна култура в компаниите си.

Още веднъж благодарим на всички експерти, които с готовност отварят вратите си за нашата аудитория. И през 2023 година продължаваме със същото желание да разказваме формулите на успеха.

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif