МЕНПАУЪР БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЯВА УСИЛИЯ С HR-ОБЩНОСТТА И С ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ В ПРОУЧВАНЕТО HR SCREENING 2023
Back

МЕНПАУЪР БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЯВА УСИЛИЯ С HR-ОБЩНОСТТА И С ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ В ПРОУЧВАНЕТО HR SCREENING 2023

Неговата цел е да събере данни за експертите в областта на човешките ресурси, както и за всички, изпълняващи HR функция, макар и без формална роля на специалисти в областта.

За трета поредна година тази моментна снимка на професионалистите, техните умения и реални роли, ще даде поглед върху развитието на общността в България, минавайки през бизнес целите на компаниите и отразявайки техните приоритети в областта на управлението на хора. Също така, ще подпомогне идентифицирането на предизвикателствата, силните страни и нуждите от бъдещо развитие на отделните функции в HR, както и ще бъде база за трансформация „отвътре“ на бизнеса, образованието и хората.

За пръв път освен компаниите в базата данни на ManpowerGroup България, поканени за участие ще бъдат и мрежите от контакти на Агенция по заетостта и Българска асоциация за управление на хора, с което трите организации целят да дадат много по-реалистична и изчерпателна картина на ситуацията. Резултатите от “HR Screening” ще зададат и насоки, тенденции и изводи за оптимизирането на процесите, повишаване на тяхната ефективност и преодоляването на предизвикателствата пред нас.

Попълнете проучването ТУК до 31 март 2023 г.

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif