MANPOWER БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНО ОТКРИ НОВИЯ СИ ЦЕНТРАЛЕН ОФИС В СОФИЯ В КОМПАНИЯТА НА ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ
Back

MANPOWER БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНО ОТКРИ НОВИЯ СИ ЦЕНТРАЛЕН ОФИС В СОФИЯ В КОМПАНИЯТА НА ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ

Вечерта стартира под мелодията на струнни инструменти, а дворът на Бизнес център GORA беше изпълнен с позитивни емоции, вкусни почерпки и пивко вино. Събитието беше открито официално с реч на Георги Костадинов, Финансов директор на Manpower България и заместник Регионален финансов директор за Югоизточна Европа, и Иван Шербанов, Оперативен директор на Manpower Югоизточна Европа, както и с живо включване от Босна и Херцеговина на Регионалния маркетинг директор на компанията – Харис Кадениц.

За приповдигнатото настроение на гостите се погрижи и водещият Ники Кънчев, който организира играта „Надиграй Кънчев“ за гостите, а за победителите имаше и специални награди за едно прекрасно лято.

Гостите имаха възможност да посетят и за кратки турове основния офис на компанията, който се намира на 6-ия етаж на сградата, както и партерния Хъб за обучения и интервюта.

Вечерта продължи с живо изпълнение от саксофонист и приятни разговори в компанията на професионалисти от основните партньори на Manpower в България.  Всички присъстващи си тръгнаха и със специални подаръци от страна на организаторите.

Ще откриете Manpower България на адрес ул. Филип Кутев 14Б, Бизнес център GORA.

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif