LeaderSHIFT through MINDfulness - С мерак и наслада към осъзнатото лидерство
Back

LeaderSHIFT through MINDfulness - С мерак и наслада към осъзнатото лидерство

Нещо повече - тази пренастройка към себе си и света отключва истинското удоволствие в ежедневната ни работата и ни разтоварва от бремето на демотивацията, претоварването, бясното препускане напред и трескавото търсене на баланс между личния живот и професионалните ангажименти.

С визия и методология как да ви подкрепят по пътя към осъзнатото лидерство, партньорите ни от Assert International България, заедно с Universeflow ви представят холистичната програма LeaderSHIFT Camp, която комбинира oсъзнаване, самоконтрол и мотивация, съчетани с практически занимания, обмен на идеи, най-новаторските инструменти, знания и техники за стратегическо мислене, продуктивност, фокус, планиране и удовлетворение.   

"Програмата е за Лидери на нашето време, които управляват промяната на организациите през лична осъзната трансформация и с ясен поглед къде искат да отидат с екипите си. В нея майсторски се съчетават бизнес компетенции и личностно усъвършенстване." 

 

Иван Шербанов 
General Manager, Manpower България  

участник в предишно издание на програмата 

В осем взаимосвързани целодневни модула,  Полина Йорданова, МСС и Мария Стоева ще ви водят с мерак и наслада към осъзнатото лидерство.  В две 4-дневни преживявания те ще ви преведат по пътя от „Моята лична стратегия“ до „Стратегията на моята компания“ и от освободеното съзнание до ефективното лидерство, използвайки световнопризнати методологии като Lego Serious Play и развитието на ключови бизнес компетенции.  
 

"Пригответе се да се опознаете, да се предизвикате и да се забавлявате! В тази програма Полина майсторски съчетава емоционални, интелектуални и физически преживявания, които ви помагат да надникнете в кътчета от себе си, които до сега никога не сте изследвали, да трансформитате вярвания, които вече не ви помагат, и да начертаете една смела и вдъхновяваща визия за себе си и бъдещето ви.” 

Корнелия Венева 
Regional HR Lead, msg global solutions

участник в предишно издание на програмата 
 

Програмата ще се проведе в два етапа - от 15-ти до 18-ти май и от 12-ти до 15-ти юни, в прекрасната обстановка на Uva Nestum, гр. Гоце Делчев под формата на две бутикови четиридневни преживявания, които обещават да преобразят вашето разбиране за холистично лидерство. 

Научете повече за програмата и възможностите за участие. 

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif