КАКВИ СА ПРАВНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ, ИНОВАТИВНИТЕ ПРАКТИКИ И РАБОТЕЩИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ЗАДЪРЖАНЕ И РАЗВИТИЕ НА ТАЛАНТИ ПРЕЗ 2023 Г.
Back

КАКВИ СА ПРАВНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ, ИНОВАТИВНИТЕ ПРАКТИКИ И РАБОТЕЩИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ЗАДЪРЖАНЕ И РАЗВИТИЕ НА ТАЛАНТИ ПРЕЗ 2023 Г.

Обучението обхвана редица теми, включително правните възможности за предоставяне на придобивки и бонуси на служителите, оптимизиране на HR стратегиите чрез данни, както и откриване и управление на мотиватори за членовете на екипа.

Един от ключовите изводи беше значението на инвестирането в развитието на служителите. Като предоставят възможности за обучение и кариерно развитие, в т.нар. по време на уъркшопа „персонализирана кошница“ за всеки индивид, компаниите могат не само да задържат най-добрите си таланти, но и да подобрят цялостното си представяне, шлифовайки уменията и способностите на талантите си.

Многократно на преден план изпъкна, значението на използването на данни за оптимизиране на стратегиите в областта на човешките ресурси и за идентифициране на областите за подобрение. Заедно с гостите ни коментирахме ключовите KPIs (key performance indicators), които всеки HR следва да държи под око, за да може успешно да управлява процесите свързани със задържане и развитие на талантите в организацията, от която е част.

Коментирахме използването на придобивки и бонуси като механизъм за задържане на служителите, както и правните измерения и възможности за прилагане на различни модели в тази посока.

След бурната положителна обратна връзка от пълната ни зала, вече сме в процес на планиране на следващо издание. При интерес, моля свържете се с нас на [email protected]

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif