IRONBRIDGE ASSOCIATES И MANPOWER БЪЛГАРИЯ ИЗГРАЖДАТ CENTRE OF EXCELLENCE ЗА СПОДЕЛЕНИ УСЛУГИ
Back

IRONBRIDGE ASSOCIATES И MANPOWER БЪЛГАРИЯ ИЗГРАЖДАТ CENTRE OF EXCELLENCE ЗА СПОДЕЛЕНИ УСЛУГИ

Чрез новия център компаниите ще надградят портфолиото си от услуги като предоставят възможността на своите клиенти и партньори да отдават проекти и услуги за бизнес подкрепа на предварително подбран и опитен екип от експерти в сферата на управлението на процеси.

Предоставените услуги ще подкрепят различни бизнес сектори, включително споделени услуги (Shared Services), аутсорсинг на бизнес процеси (BPO), бързооборотни потребителски стоки (FMCG), производство, застраховане, банково дело и здравеопазване.

В допълнение центърът предлага на клиентите и възможността да използват нашата иновативна ‘Virtual CoE’ система - новаторски подход, при който процесите се управляват от името на клиентите чрез програмата за оптимизация и се прехвърлят обратно напълно автоматизирани и оптимизирани.

Други дейности в рамките на инициативата включват HR обучения и услуги, киберсигурност и услуги за поддръжка на бек офис в областта на финансите и счетоводството (F&A), управление на връзките с клиентите (CRM) и бизнес анализи.

В момента центърът обединява над 30 професионалисти и експерти с международен опит, като екипът се разраства допълнително всеки ден.

Ironbridge Associates Ltd са екип от мултидисциплинарни специалисти с богат лидерски опит в международно бизнес управление, придобит в сътрудничество с водещи екипи в частния и публичния сектор. Техните услуги включват трансформация на процеси, развитие на човешкия капитал, BPO, технологични решения и киберсигурност.

За повече информация, може да изпратите запитване на [email protected]   

За повече информация относно Ironbridge Associates Ltd посетете www.ironbridge.associates или се свържете с Мария Темелкова, +359 88 8295695, [email protected]

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif