HR BOOTCAMP – СЛЕДВАЩАТА РЕКРУТМЪНТ АКАДЕМИЯ НА MANPOWER БЪЛГАРИЯ СТАРТИРА
Back

HR BOOTCAMP – СЛЕДВАЩАТА РЕКРУТМЪНТ АКАДЕМИЯ НА MANPOWER БЪЛГАРИЯ СТАРТИРА

HR BOOTCAMP е третата по ред рекрутмънт академия, организирана от Manpower България. За пръв път обаче тя е достъпна за всеки на пазара. Подходяща е за хора, които се интересуват от кариера в човешките ресурси, искат да изградят или доразвият знанията и уменията си или да се преквалифицират в сферата.

HR BOOTCAMP е събрал екип от 13 лектори с години доказан опит в сферата на човешките ресурси. Целта на академията е участниците не само да придобият и надградят теоретичните си знания, но и да получат ценен практически опит.

Част от темите, които ще бъдат изучавани са: организационни структури, подбор и привличане на таланти, техники за интервю и първа среща с кандидатите, масов рекрутмънт, IT рекрутмънт, BPO/ SSC рекрутмънт, управление на проекти и таланти, личен брандинг като рекрутър, тенденции на пазара на труда, трудово право и много други.

Графикът за провеждане на HR BOOTCAMP е между 4 и 21 октомври като обученията ще се провеждат на живо в чисто новия офис на Manpower България в София и онлайн.

Академията ще завърши на 21 октомври със специално нетуъркинг събитие, в което всички участници ще имат възможността да се срещнат с професионалисти от различни индустрии и компании, опериращи в България.

По време на събитието ще бъдат връчени и сертификати за успешно завършване на академията на участниците.

Повече информация за лекторите, темите, включени в обучението, графика на провеждане и условия ще откриете в брошурата.

HR_BOOTCAMP_OCTOBER_BG.pdf

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif