ЕКИПЪТ НА MANPOWER БЪЛГАРИЯ СЕ ОБЕДИНИ ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА В ОБЩАТА КАУЗА ДА ПОДАРИ ЩАСТИЕ
Back

ЕКИПЪТ НА MANPOWER БЪЛГАРИЯ СЕ ОБЕДИНИ ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА В ОБЩАТА КАУЗА ДА ПОДАРИ ЩАСТИЕ

Тази година една от основните ценности, които следвахме в подкрепа на целта ни за устойчиво развитие, се отрази и на корпоративните ни коледни подаръци. Вярвайки, че добрината и топлината за децата от гр. Търговище не трябва да е само по Коледа, Менпауър България им дари и бюджета си за корпоративни подаръци. Чрез очаквания подарък за Коледа от нас, всички наши партньори получиха писма от Менпауър Коледа, с които могат да се запознаят със своето участие към общата кауза. Към тези подаръци засегнахме и друга благотворителна кампания - коледна играчка, изработена от майка на дете с увреждане. 

Така за 2022 година успяхме да подпомогнем учениците от гр. Търговище, както и да разраснем идеята за добрината и устойчивост към други благотворителни кампании, но и не на последно място - да дадем пример не само чрез storyTELLING, но и чрез storyDOING. 

Следвайки примера за устойчивото развитие чрез подпомагане на благотворителни дейности, всички държави от клъстъра на Менпауър Югоизточна Европа се включиха с локални кампании за Коледа.

Колегите от Manpower Сърбия например се включиха в различни акции и чрез дарения подпомогнаха работата на три организации: Nurdor, Centar Zvezda и Radost Deci, за да подкрепят както деца без родителски грижи, така и други уязвими членове на обществото. Новогодишния подарък на Manpower Сърбия към бизнес партньорите и също следва линията на устойчивото развитие, залегнала в ценностите на Manpower SEE. За по-чист въздух и по-здравословна околна среда, сръбския клон на компанията подпомогна залесяването в основното училище Danilo Kiš в Белград чрез засаждане на фиданки от бор, клен, явор, бреза и ликвидамбар. 

Други новини

news

Промени в ръководството и нов консултативен борд за позициониране на работното място за бъдещ успех

- BOSQAR INVEST обявява промяна в ръководството на своята HR вертикала, Workplace.
- Александър Хангимана се оттегля от поста главен…
Workshop: Силата на обратната връзка

Workshop: Силата на обратната връзка

Обратната връзка е един от най-ценните инструменти за всяка компания, която се стреми към устойчив растеж и развитие. В условията на динамична бизнес…
SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
loading-gif