Вход

Споделете

Обратно към блога

На специално събитие Manpower България откри новия си офис в Пловдив

След 16 години успешно развитие на компанията в региона на Пловдив, новият, по-голям и комфортен офис там, посрещна първите си гости. Със символичен старт на 6.06 в 6 ч. Manpower България тържествено откри нов, по-голям и по-комфортен офис в гр. Пловдив. С тази нова локация екипът на компанията не само продължава да се придържа към мисията си, а и предприема още една голяма стъпка в посока намаляването на вредните емисии за един свят с по-малък въглероден отпечатък.

Новият офис в гр. Пловдив бележи значителен етап за организацията, като допълнително засилва присъствието ни и дава възможност да обслужваме по-добре местните партньори и таланти. Разширяването е в съответствие с дългосрочната стратегия на ManpowerGroup SEE за растеж и устойчиво развитие.


 


Най-доверените партньори на организацията в региона бяха посрещнати от целия екип на Manpower в Пловдив и от лидерския екип в България. "Днес честваме не отваряне на нов офис, а дълголетието, иновацията, свързаността, постоянството, настроението, културата, потенциала и бъдещето с всичките му предизвикателства", сподели в приветствената си реч Иван Шербанов, Изпълнителен директор на Manpower България. "Ако трябваше да дам име на този офис – то това е "Слънце", символ на новото, силата, стимула за развитие, извор на идеи, на живот", допълни той.  Мая Чолева, Регионален мениджър за Южна България, посрещна гостите си с думите: „Вие не сте само наши партньори, а и наши приятели. Подкрепяйки вашите все по-дълбоки и осъзнати нужди и цели, Manpower е лидер в бранша, като продължава да се развива, прилагайки най-добрите световни практики и предлагайки все повече и по-качествени услуги.“


 


Година след тържественото откриване на новия централен офис на компанията в София, отново водещ на събитието беше Ники Кънчев, който с чувство за хумор и добро настроение забавляваше гостите с играта си „Надиграй Кънчев“. Специални награди и подаръци с фокус върху качественото лично време бяха раздадени на всички гости на събитието, които се радваха на отличен кетъринг и прекрасно преживяване на просторната тераса в новото пространство, под звуците на нежна цигулка в топлата юнска вечер.


 


Новият офис е на път да се превърне в динамичен център за насърчаване на сътрудничеството, улесняване на партньорствата и стимулиране на икономическия растеж в региона, а екипът на ManpowerGroup България продължава да бъде устойчив и доверен партньор със сърцето на всеки бизнес – неговите хора.

15.04.2024

HR Screening 2024 - Research on the challenges and responsibilities of the HR function

Now in its fourth year, the HR Screening survey, conducted by Manpower Bulgaria with the partnership of the Bulgarian Association for People Management and Assert International Bulgaria, helps to analyze and track trends in the human resources division.

15.04.2024

HR Screening 2024 -Проучване за предизвикателствата и отговорностите на HR функцията

Вече четвърта година проучването HR Screening, провеждано от Manpower България с партньорството на Българска асоциация за управление на хора и Assert International България, спомага с анализ и проследяване на тенденциите в дивизията човешки ресурси.  

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - With passion and delight for mindful leadership

The new business realities demand a new kind of leader - aware, grounded, and in sync with themselves and the world. With such a foundation, the dynamics of markets, technological change, and other turbulence we witness daily are easily reframed from obstacles into opportunities and gifts of our current situation.