Вход

Споделете

Обратно към блога

На специално събитие Manpower България откри новия си офис в Пловдив

След 16 години успешно развитие на компанията в региона на Пловдив, новият, по-голям и комфортен офис там, посрещна първите си гости. Със символичен старт на 6.06 в 6 ч. Manpower България тържествено откри нов, по-голям и по-комфортен офис в гр. Пловдив. С тази нова локация екипът на компанията не само продължава да се придържа към мисията си, а и предприема още една голяма стъпка в посока намаляването на вредните емисии за един свят с по-малък въглероден отпечатък.

Новият офис в гр. Пловдив бележи значителен етап за организацията, като допълнително засилва присъствието ни и дава възможност да обслужваме по-добре местните партньори и таланти. Разширяването е в съответствие с дългосрочната стратегия на ManpowerGroup SEE за растеж и устойчиво развитие.


 


Най-доверените партньори на организацията в региона бяха посрещнати от целия екип на Manpower в Пловдив и от лидерския екип в България. "Днес честваме не отваряне на нов офис, а дълголетието, иновацията, свързаността, постоянството, настроението, културата, потенциала и бъдещето с всичките му предизвикателства", сподели в приветствената си реч Иван Шербанов, Изпълнителен директор на Manpower България. "Ако трябваше да дам име на този офис – то това е "Слънце", символ на новото, силата, стимула за развитие, извор на идеи, на живот", допълни той.  Мая Чолева, Регионален мениджър за Южна България, посрещна гостите си с думите: „Вие не сте само наши партньори, а и наши приятели. Подкрепяйки вашите все по-дълбоки и осъзнати нужди и цели, Manpower е лидер в бранша, като продължава да се развива, прилагайки най-добрите световни практики и предлагайки все повече и по-качествени услуги.“


 


Година след тържественото откриване на новия централен офис на компанията в София, отново водещ на събитието беше Ники Кънчев, който с чувство за хумор и добро настроение забавляваше гостите с играта си „Надиграй Кънчев“. Специални награди и подаръци с фокус върху качественото лично време бяха раздадени на всички гости на събитието, които се радваха на отличен кетъринг и прекрасно преживяване на просторната тераса в новото пространство, под звуците на нежна цигулка в топлата юнска вечер.


 


Новият офис е на път да се превърне в динамичен център за насърчаване на сътрудничеството, улесняване на партньорствата и стимулиране на икономическия растеж в региона, а екипът на ManpowerGroup България продължава да бъде устойчив и доверен партньор със сърцето на всеки бизнес – неговите хора.

23.04.2024

Привличане на работници и специалисти от Индонезия: Кое, Как, Защо

Привличането на международни таланти се превръща във все по-необходима иновативна практика за справяне с недостига на работна сила в страната. Успехът на подобни инициативи силно зависи от наличието на надеждни партньорства за набиране на работници и професионалисти от различни точки на света.

23.04.2024

International Mobility and Recruitment from Indonesia: An Overview

The global business environment is continuously evolving, necessitating reliable partnerships for international mobility and recruitment. Indonesia, with its significant working-age population, has emerged as a key player in this field. This text offers an overview of the factors that contribute to Indonesia's prominence in international mobility, emphasizing factual information and the role of reliable local recruitment partners in this sector.

15.04.2024

HR Screening 2024 - Research on the challenges and responsibilities of the HR function

Now in its fourth year, the HR Screening survey, conducted by Manpower Bulgaria with the partnership of the Bulgarian Association for People Management and Assert International Bulgaria, helps to analyze and track trends in the human resources division.