Вход

Споделете

Обратно към блога

Manpower Унгария – Новият член на MANPOWER SEE

На 15-ти декември 2022 г. Manpower Унгария официално стана част от клъстера Manpower SEE, добавяйки още 55 опитни HR експерта и пазар с огромен потенциал към портфолиото на компанията.

За нас това е стратегически ход да позиционираме нашето присъствие и бизнес в централната част на Европа и унгарският пазар е от решаващо значение за това.


Също така е и стъпка напред към визията ни да се превърнем в най-голямата компания за решения за човешки ресурси в регионите на Южна, Източна и Централна Европа.сподели от профила си в LinkedIn Александър Хангимана, управляваш акционер Manpower SEE.


 


Новата държава в портфолиото  помага допълнително да локализираме и персонализираме подкрепата за нашите партньори чрез създаването на уникално портфолио от решения в целия регион на клъстера. Използване на услугите на един доставчик с високи стандарти е принцип, който позволява на партньорите ни да оптимизират разходите си и да следят отблизо качеството на предоставяните им решения. Следвайки тази тенденция, Manpower в Югоизточна Европа за пореден път доказва, че поставя нуждите на своите клиенти на първо място и че заедно с 350 HR експерта в региона и гъвкав подход могат да отговорят на най-взискателните проекти в сферата на човешките ресурси.


 


“Партньорите ни ценят високо индивидуалния ни подход, но също и международната ни експертиза винаги когато споделяме с тях иновативни практики и устойчиви решения за работа с хора. Добавянето на ключов централноевропейски пазар като Унгария, добре познат с високотехнологичните си компании и бизнес от ново поколение, ще даде синергичен резултат и върху работата ни с партньори в България.” допълни Мария Стоева, Директор "Бизнес развитие и продажби“ в Manpower България.


 


Бихме искали да благодарим на всички свои партньори за тяхната подкрепа относно придобиването на Manpower Унгария.

07.03.2023

Manpower Bulgaria joins forces with the HR community and with state institutions in the HR Screening 2023 study

Manpower Bulgaria, in partnership with the Bulgarian Association for People Management (BAPM) and the Employment Agency, launched its traditional national, annual survey "HR Screening" for 2023.

07.03.2023

Менпауър България обединява усилия с HR-общността и с държавните институции в проучването HR Screening 2023

Manpower България, в партньорство с Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Агенция по заетостта, стартира традиционното си национално годишно проучване „HR Screening“ за 2023 година.

03.02.2023

Месец февруари в Manpower стартира с ексклузивно събитие за партньори - Leadership Eve

Тази сряда, 1-ви февруари, имахме удоволствието да поканим партньори и колеги, споделили устойчиви практики с нашата аудитория и допринесли с експертиза и опит в екосистемата ни от формати – рубриките “Попитахме експертите” и “В нашия фокус”, както и във видео подкаста ни Клуб HR Navigator на ексклузивното събитие под надслов Leadership Eve.