Вход

Споделете

Обратно към блога

JAVA TRAINEESHIP е най-новата инициатива за обучение на ИТ специалисти в България

Java Traineeship е най-новият специализиран курс за ИТ специалисти и любители на програмирането, разработен от Manpower България и flatexDEGIRO.

С повече от 2 милиона клиенти в 18 държави и около 30 години технологичен опит, flatexDEGIRO е един от водещите онлайн брокери в Европа. Компанията предоставя на своите клиенти финансови и инвестиционни услуги, а високотехнологичният подход и постоянните инвестиции в информационните технологии са неин основен приоритет.


Разглеждайки настоящите тенденции на пазара на труда, заедно с flatexDEGIRO осъзнахме, че въпреки че нуждата от програмисти нараства, кандидатите за ИТ специалисти с ограничен опит в програмирането получават ограничени възможности да стартират кариерата си. Така се появи Java Traineeship.


Тримесечната програма ще започне през октомври и в момента сме в процес на набиране на кандидати, които биха желали да се включат. Тя ще бъде целодневна и всички обучения ще се провеждат онлайн. Програмата е не само безплатна, но по време на нейното провеждане участниците ще получават заплата. Като част от Java Traineeship, участниците ще имат възможност да разработват високопроизводителни решения, да навлязат в различните фази на жизнения цикъл на софтуера, да управляват процесите на разработка и оптимизация и да се научат как да работят като част от екип.


 


Кой може да кандидатства?


Търсим ентусиасти в областта на ИТ и програмирането, които са готови да навлязат по-дълбоко в света на Java. Участниците трябва да имат между 6 и 12 месеца опит в работата с Java. Програмата ще се проведе на английски език, така че отличното владеене на езика е задължително. Освен това, търсим хора с отлични писмени и вербални комуникационни умения, които могат да работят ефективно по широк набор от технически теми, мотивирани са, искат да учат и да се развиват в областта на Java разработването.


Ако това, което прочетохте, ви хареса, не се колебайте да кандидатствате сега, като изпратите вашето CV на: [email protected]


Побързайте, местата са ограничени!

23.04.2024

Привличане на работници и специалисти от Индонезия: Кое, Как, Защо

Привличането на международни таланти се превръща във все по-необходима иновативна практика за справяне с недостига на работна сила в страната. Успехът на подобни инициативи силно зависи от наличието на надеждни партньорства за набиране на работници и професионалисти от различни точки на света.

23.04.2024

International Mobility and Recruitment from Indonesia: An Overview

The global business environment is continuously evolving, necessitating reliable partnerships for international mobility and recruitment. Indonesia, with its significant working-age population, has emerged as a key player in this field. This text offers an overview of the factors that contribute to Indonesia's prominence in international mobility, emphasizing factual information and the role of reliable local recruitment partners in this sector.

15.04.2024

HR Screening 2024 - Research on the challenges and responsibilities of the HR function

Now in its fourth year, the HR Screening survey, conducted by Manpower Bulgaria with the partnership of the Bulgarian Association for People Management and Assert International Bulgaria, helps to analyze and track trends in the human resources division.