Вход

Споделете

Обратно към блога

JAVA TRAINEESHIP е най-новата инициатива за обучение на ИТ специалисти в България

Java Traineeship е най-новият специализиран курс за ИТ специалисти и любители на програмирането, разработен от Manpower България и flatexDEGIRO.

С повече от 2 милиона клиенти в 18 държави и около 30 години технологичен опит, flatexDEGIRO е един от водещите онлайн брокери в Европа. Компанията предоставя на своите клиенти финансови и инвестиционни услуги, а високотехнологичният подход и постоянните инвестиции в информационните технологии са неин основен приоритет.


Разглеждайки настоящите тенденции на пазара на труда, заедно с flatexDEGIRO осъзнахме, че въпреки че нуждата от програмисти нараства, кандидатите за ИТ специалисти с ограничен опит в програмирането получават ограничени възможности да стартират кариерата си. Така се появи Java Traineeship.


Тримесечната програма ще започне през октомври и в момента сме в процес на набиране на кандидати, които биха желали да се включат. Тя ще бъде целодневна и всички обучения ще се провеждат онлайн. Програмата е не само безплатна, но по време на нейното провеждане участниците ще получават заплата. Като част от Java Traineeship, участниците ще имат възможност да разработват високопроизводителни решения, да навлязат в различните фази на жизнения цикъл на софтуера, да управляват процесите на разработка и оптимизация и да се научат как да работят като част от екип.


 


Кой може да кандидатства?


Търсим ентусиасти в областта на ИТ и програмирането, които са готови да навлязат по-дълбоко в света на Java. Участниците трябва да имат между 6 и 12 месеца опит в работата с Java. Програмата ще се проведе на английски език, така че отличното владеене на езика е задължително. Освен това, търсим хора с отлични писмени и вербални комуникационни умения, които могат да работят ефективно по широк набор от технически теми, мотивирани са, искат да учат и да се развиват в областта на Java разработването.


Ако това, което прочетохте, ви хареса, не се колебайте да кандидатствате сега, като изпратите вашето CV на: [email protected]


Побързайте, местата са ограничени!

18.05.2023

Generation Z are looking for flexibility and clear communication in the workplace

For the third consecutive year, we surveyed young talent's career expectations - Student Study 2023. During April and May, we surveyed 495 students and workers, aged between 16 and 25, allowing them to share their opinions, expectations, and attitudes on the topic. The results of this survey aim to provide advice and practical guidance to employers so that companies can make informed decisions about attracting and retaining young talent in their teams.

18.05.2023

Поколение Z търсят гъвкавост и ясна комуникация на работното място

За трета поредна година проведохме проучване, посветено на кариерните очаквания на младите таланти - Student Study 2023. В рамките на месеците април и май анкетирахме 495 ученици, студенти и работещи, на възраст между 16 и 25 години, давайки им възможност да споделят своите мнения, очаквания и нагласи по темата. Резултатите от настоящото проучване имат за цел да предоставят съвети и практически насоки на работодателите, за да могат компаниите да вземат информирани решения в посока привличане и задържане на млади таланти в екипите си.

18.05.2023

Уъркшоп: Задържане и развитие на екипи през 2023 г.

Намирането на подходящи хора е ключово предизвикателство пред бизнеса във всички сектори. Още по-предизвикателно обаче се оказва задържането им и гарантирането на направените от работодателите инвестиции в квалификация на работещите при тях.