Вход

Споделете

Обратно към блога

JAVA TRAINEESHIP е най-новата инициатива за обучение на ИТ специалисти в България

Java Traineeship е най-новият специализиран курс за ИТ специалисти и любители на програмирането, разработен от Manpower България и flatexDEGIRO.

С повече от 2 милиона клиенти в 18 държави и около 30 години технологичен опит, flatexDEGIRO е един от водещите онлайн брокери в Европа. Компанията предоставя на своите клиенти финансови и инвестиционни услуги, а високотехнологичният подход и постоянните инвестиции в информационните технологии са неин основен приоритет.


Разглеждайки настоящите тенденции на пазара на труда, заедно с flatexDEGIRO осъзнахме, че въпреки че нуждата от програмисти нараства, кандидатите за ИТ специалисти с ограничен опит в програмирането получават ограничени възможности да стартират кариерата си. Така се появи Java Traineeship.


Тримесечната програма ще започне през октомври и в момента сме в процес на набиране на кандидати, които биха желали да се включат. Тя ще бъде целодневна и всички обучения ще се провеждат онлайн. Програмата е не само безплатна, но по време на нейното провеждане участниците ще получават заплата. Като част от Java Traineeship, участниците ще имат възможност да разработват високопроизводителни решения, да навлязат в различните фази на жизнения цикъл на софтуера, да управляват процесите на разработка и оптимизация и да се научат как да работят като част от екип.


 


Кой може да кандидатства?


Търсим ентусиасти в областта на ИТ и програмирането, които са готови да навлязат по-дълбоко в света на Java. Участниците трябва да имат между 6 и 12 месеца опит в работата с Java. Програмата ще се проведе на английски език, така че отличното владеене на езика е задължително. Освен това, търсим хора с отлични писмени и вербални комуникационни умения, които могат да работят ефективно по широк набор от технически теми, мотивирани са, искат да учат и да се развиват в областта на Java разработването.


Ако това, което прочетохте, ви хареса, не се колебайте да кандидатствате сега, като изпратите вашето CV на: [email protected]


Побързайте, местата са ограничени!

19.09.2023

Workshop "Retaining, engaging and developing teams: legal options, innovative practices and workable solutions" in Varna and Plovdiv

After the unquestionable success of the workshop, which we organized jointly with Komarevski, Dimitrov & Partners Law Firm in the beginning of this summer, two more extended editions will follow - this time in the city of Sofia. In the summer of 2011, we will present two new editions of the book, one in Varna and the other in Sofia. We will be holding two more events in Varna and Plovdiv.

19.09.2023

Workshop "Задържане, ангажиране и развитие на екипи: правни възможности, иновативни практики и работещи решения“ във Варна и Пловдив

След безспорния успех на уъркшопа, който организирахме съвместно с Адвокатско дружество „Комаревски, Димитров и партньори“ в началото на лятото тази година, следват още две разширени негови издания – този път във гр. Варна и гр. Пловдив.

30.08.2023

Manpower Bulgaria, Sotheby's International Realty Bulgaria and Sofia Invest Agency join forces in exploring the business climate for investment in the country

The main line of work of Manpower Bulgaria is the attraction and support of new and existing investors in order to positively develop the business environment in the country.