Вход

Оценка и развитие на човешки ресурси

Интересувате ли се как ефективно да управлявате и развивате човешкия си капитал?

Привличането на таланти е само част от управлението за успешен бизнес. В постоянно променящата се работна среда и нарастваща конкуренция между работодатели, развитието и дългосрочното ангажиране на служителите придобива все по-голямо значение за компаниите.

В Manpower България предлагаме палитра от разнообразни методи за комплексен анализ на екипната динамика, уменията и личностните характеристики на служители, прогнозиране на успеха им на дадена позиция и определяне на лидерския им потенциал с международни инструменти и методологии като Harrison Assessment, Great People Inside (GPI) и др. В комбинация с геймифицирани формати за обучение ви предлагаме иновативни възможности за развитие, мотивация и ангажиране на служителите с фокус върху ключови умения като лидерство, преговори, управление на времето, обслужване на клиенти, киберсигурност и други.

Нашите консултанти ще ви помогнат да опознаете екипите си по един нов начин и да правите ефективни стратегически инвестиции в развитието на човешкия капитал и работодателска марка.


Защото мотивираните хора и екипи изграждат успешните компании.

 

Свържете се с нас

Име*
Email*:
Телефон: