Вход

Споделете

Обратно към блога

Manpower България официално откри новия си централен офис в София в компанията на партньори и приятели

В последната вечер на месец юни, екипът на Manpower България посрещна своите колеги и партньори на празничен коктейл по случай откриването на новия офис на компанията в София.

Вечерта стартира под мелодията на струнни инструменти, а дворът на Бизнес център GORA беше изпълнен с позитивни емоции, вкусни почерпки и пивко вино. Събитието беше открито официално с реч на Георги Костадинов, Финансов директор на Manpower България и заместник Регионален финансов директор за Югоизточна Европа, и Иван Шербанов, Оперативен директор на Manpower Югоизточна Европа, както и с живо включване от Босна и Херцеговина на Регионалния маркетинг директор на компанията – Харис Кадениц.


За приповдигнатото настроение на гостите се погрижи и водещият Ники Кънчев, който организира играта „Надиграй Кънчев“ за гостите, а за победителите имаше и специални награди за едно прекрасно лято.


Гостите имаха възможност да посетят и за кратки турове основния офис на компанията, който се намира на 6-ия етаж на сградата, както и партерния Хъб за обучения и интервюта.


Вечерта продължи с живо изпълнение от саксофонист и приятни разговори в компанията на професионалисти от основните партньори на Manpower в България.  Всички присъстващи си тръгнаха и със специални подаръци от страна на организаторите.


Ще откриете Manpower България на адрес ул. Филип Кутев 14Б, Бизнес център GORA.


 
15.08.2022

JAVA TRAINEESHIP is the latest initiative for IT specialist training in Bulgaria

Java Traineeship is the newest specialized course for IT specialists and programming enthusiasts, developed by ManpowerGroup Bulgaria and flatexDEGIRO.

15.08.2022

JAVA TRAINEESHIP е най-новата инициатива за обучение на ИТ специалисти в България

Java Traineeship е най-новият специализиран курс за ИТ специалисти и любители на програмирането, разработен от Manpower България и flatexDEGIRO.

23.12.2021

Hidden Santa - ManpowerGroup SEE unite in the common cause to bring happiness to those in need

This winter, for the upcoming holidays, Manpower Bulgaria and our colleagues from Manpower Serbia, Slovenia, Croatia and Bosnia and Herzegovina joined together in the Hidden Santa charity initiative, which aims to bring gifts to underprivileged children.