Вход

Споделете

Обратно към блога

Manpower България официално откри новия си централен офис в София в компанията на партньори и приятели

В последната вечер на месец юни, екипът на Manpower България посрещна своите колеги и партньори на празничен коктейл по случай откриването на новия офис на компанията в София.

Вечерта стартира под мелодията на струнни инструменти, а дворът на Бизнес център GORA беше изпълнен с позитивни емоции, вкусни почерпки и пивко вино. Събитието беше открито официално с реч на Георги Костадинов, Финансов директор на Manpower България и заместник Регионален финансов директор за Югоизточна Европа, и Иван Шербанов, Оперативен директор на Manpower Югоизточна Европа, както и с живо включване от Босна и Херцеговина на Регионалния маркетинг директор на компанията – Харис Кадениц.


За приповдигнатото настроение на гостите се погрижи и водещият Ники Кънчев, който организира играта „Надиграй Кънчев“ за гостите, а за победителите имаше и специални награди за едно прекрасно лято.


Гостите имаха възможност да посетят и за кратки турове основния офис на компанията, който се намира на 6-ия етаж на сградата, както и партерния Хъб за обучения и интервюта.


Вечерта продължи с живо изпълнение от саксофонист и приятни разговори в компанията на професионалисти от основните партньори на Manpower в България.  Всички присъстващи си тръгнаха и със специални подаръци от страна на организаторите.


Ще откриете Manpower България на адрес ул. Филип Кутев 14Б, Бизнес център GORA.


 
05.10.2022

After the tremendous success of the pilot project – JAVA ACADEMY by Manpower and Amadeus with a second edition

The global technology company Amadeus once again put their trust into Manpower’s hand and experience in the selection process of the new dose of talents who want to develop their skills in the IT sphere. After the success of the first edition of Java Academy we developed for the innovative company, its second edition is set to start on the 1st of November.