Вход

Споделете

Обратно към блога

Manpower България официално откри новия си централен офис в София в компанията на партньори и приятели

В последната вечер на месец юни, екипът на Manpower България посрещна своите колеги и партньори на празничен коктейл по случай откриването на новия офис на компанията в София.

Вечерта стартира под мелодията на струнни инструменти, а дворът на Бизнес център GORA беше изпълнен с позитивни емоции, вкусни почерпки и пивко вино. Събитието беше открито официално с реч на Георги Костадинов, Финансов директор на Manpower България и заместник Регионален финансов директор за Югоизточна Европа, и Иван Шербанов, Оперативен директор на Manpower Югоизточна Европа, както и с живо включване от Босна и Херцеговина на Регионалния маркетинг директор на компанията – Харис Кадениц.


За приповдигнатото настроение на гостите се погрижи и водещият Ники Кънчев, който организира играта „Надиграй Кънчев“ за гостите, а за победителите имаше и специални награди за едно прекрасно лято.


Гостите имаха възможност да посетят и за кратки турове основния офис на компанията, който се намира на 6-ия етаж на сградата, както и партерния Хъб за обучения и интервюта.


Вечерта продължи с живо изпълнение от саксофонист и приятни разговори в компанията на професионалисти от основните партньори на Manpower в България.  Всички присъстващи си тръгнаха и със специални подаръци от страна на организаторите.


Ще откриете Manpower България на адрес ул. Филип Кутев 14Б, Бизнес център GORA.


 
23.04.2024

Привличане на работници и специалисти от Индонезия: Кое, Как, Защо

Привличането на международни таланти се превръща във все по-необходима иновативна практика за справяне с недостига на работна сила в страната. Успехът на подобни инициативи силно зависи от наличието на надеждни партньорства за набиране на работници и професионалисти от различни точки на света.

23.04.2024

International Mobility and Recruitment from Indonesia: An Overview

The global business environment is continuously evolving, necessitating reliable partnerships for international mobility and recruitment. Indonesia, with its significant working-age population, has emerged as a key player in this field. This text offers an overview of the factors that contribute to Indonesia's prominence in international mobility, emphasizing factual information and the role of reliable local recruitment partners in this sector.

15.04.2024

HR Screening 2024 - Research on the challenges and responsibilities of the HR function

Now in its fourth year, the HR Screening survey, conducted by Manpower Bulgaria with the partnership of the Bulgarian Association for People Management and Assert International Bulgaria, helps to analyze and track trends in the human resources division.