Вход

Споделете

Обратно към блога

След изключителния успех на пилотния проект – Java Academy на Manpower и Amadeus с второ издание

Глобалната технологична компания Amadeus се довери отново на опита на Manpower в процеса по подбор на новата доза таланти, които искат да развиват уменията си в IT сектора. След успеха на първото издание на Java Academy, която създадохме за иновативната компания, на 1 ноември стартираме нейното второ издание.

Обучението ще продължи 3 месеца, напълно безплатно за участниците, а крайната цел е най-успешните от тях да се присъединят към екипа на Amadeus Sofia като пълноправни колеги. Звучи страхотно, нали? Така смятат и курсистите от първото издание, част от които споделят своите впечатления от академията:  • „Всяко взаимодействие с колегите от Amadeus по време на академията беше полезно. Научих много за различните проекти, културата и работната атмосфера в ” Михаил, Junior Software Developer

  • „Бях впечатлен от презентациите на колегите от Amadeus, от тяхната готовност и желание да споделят знанията си.“ Иван, Junior Software Development Engineer

  • „Надградих знанията си по програмиране и се научих да работя в екип.“ Димитър, Performance QA

  • „Преживяването ми по време на Java академията ми даде насока върху какво да продължа да работя и тласък да започна кариера в IT индустрията.“ Георги, Junior Software Developer


Ако и вие искате да се развивате в IT сферата, не се колебайте да кандидатствате за Java Academy! Основното условие за всички кандидати е да имат изявен интерес към Java програмирането и основни познания в компютърния език. Отличното владеене на английски език е задължително, а завършено образование или курс в сферата на информационните технологии ще се считат за предимство.


По време на 3-месечния курс, който ще бъде воден от нашите партньори от Codexio, курсистите ще се превърнат в пълноценен екип, в който ще разработват високотехнологични софтуерни решения и ще научат за всички фази от разработването и имплементирането на софтуер и софтуерни процеси.


Кандидатствайте сега! Местата са ограничени, а крайният срок е 22 октомври. Обявата ще откриете тук, а можете да изпратите и своята автобиография на [email protected] 

18.05.2023

Generation Z are looking for flexibility and clear communication in the workplace

For the third consecutive year, we surveyed young talent's career expectations - Student Study 2023. During April and May, we surveyed 495 students and workers, aged between 16 and 25, allowing them to share their opinions, expectations, and attitudes on the topic. The results of this survey aim to provide advice and practical guidance to employers so that companies can make informed decisions about attracting and retaining young talent in their teams.

18.05.2023

Поколение Z търсят гъвкавост и ясна комуникация на работното място

За трета поредна година проведохме проучване, посветено на кариерните очаквания на младите таланти - Student Study 2023. В рамките на месеците април и май анкетирахме 495 ученици, студенти и работещи, на възраст между 16 и 25 години, давайки им възможност да споделят своите мнения, очаквания и нагласи по темата. Резултатите от настоящото проучване имат за цел да предоставят съвети и практически насоки на работодателите, за да могат компаниите да вземат информирани решения в посока привличане и задържане на млади таланти в екипите си.

18.05.2023

Уъркшоп: Задържане и развитие на екипи през 2023 г.

Намирането на подходящи хора е ключово предизвикателство пред бизнеса във всички сектори. Още по-предизвикателно обаче се оказва задържането им и гарантирането на направените от работодателите инвестиции в квалификация на работещите при тях.