Вход

Споделете

Обратно към блога

След изключителния успех на пилотния проект – Java Academy на Manpower и Amadeus с второ издание

Глобалната технологична компания Amadeus се довери отново на опита на Manpower в процеса по подбор на новата доза таланти, които искат да развиват уменията си в IT сектора. След успеха на първото издание на Java Academy, която създадохме за иновативната компания, на 1 ноември стартираме нейното второ издание.

Обучението ще продължи 3 месеца, напълно безплатно за участниците, а крайната цел е най-успешните от тях да се присъединят към екипа на Amadeus Sofia като пълноправни колеги. Звучи страхотно, нали? Така смятат и курсистите от първото издание, част от които споделят своите впечатления от академията:



  • „Всяко взаимодействие с колегите от Amadeus по време на академията беше полезно. Научих много за различните проекти, културата и работната атмосфера в ” Михаил, Junior Software Developer

  • „Бях впечатлен от презентациите на колегите от Amadeus, от тяхната готовност и желание да споделят знанията си.“ Иван, Junior Software Development Engineer

  • „Надградих знанията си по програмиране и се научих да работя в екип.“ Димитър, Performance QA

  • „Преживяването ми по време на Java академията ми даде насока върху какво да продължа да работя и тласък да започна кариера в IT индустрията.“ Георги, Junior Software Developer


Ако и вие искате да се развивате в IT сферата, не се колебайте да кандидатствате за Java Academy! Основното условие за всички кандидати е да имат изявен интерес към Java програмирането и основни познания в компютърния език. Отличното владеене на английски език е задължително, а завършено образование или курс в сферата на информационните технологии ще се считат за предимство.


По време на 3-месечния курс, който ще бъде воден от нашите партньори от Codexio, курсистите ще се превърнат в пълноценен екип, в който ще разработват високотехнологични софтуерни решения и ще научат за всички фази от разработването и имплементирането на софтуер и софтуерни процеси.


Кандидатствайте сега! Местата са ограничени, а крайният срок е 22 октомври. Обявата ще откриете тук, а можете да изпратите и своята автобиография на [email protected] 

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - With passion and delight for mindful leadership

The new business realities demand a new kind of leader - aware, grounded, and in sync with themselves and the world. With such a foundation, the dynamics of markets, technological change, and other turbulence we witness daily are easily reframed from obstacles into opportunities and gifts of our current situation.

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - С мерак и наслада към осъзнатото лидерство

Новите бизнес реалности изискват лидери от нов вид - осъзнати, заземени, в синхрон със себе си и света. С подобна основа динамиката на пазарите, технологичните промени и други турболентности, на които ставаме свидетели ежедневно, лесно биват преформатирани от препятствия във възможности и подаръци на актуалната ни ситуация.

15.03.2024

HR Screening 2024

For the fourth consecutive year, we are proud to announce the launch of our annual survey on the HR environment in Bulgaria, developed in close collaboration with our long-standing partners from Assert International Bulgaria, together in partnership with the Bulgarian Association for People Management (BAPM).