Вход

Споделете

Обратно към блога

Два водещи световни гиганта обединяват усилия в България: Java Academy на Manpower и Amadeus

Краят на 2021 г. бележи началото на един вълнуващ проект, създаден от съвместните усилия на екипите на Manpower България и Amadeus – глобалната технологична компания, една от най-бързо развиващите се у нас, която предоставя решения за компаниите в туристическата индустрия. Проектът „Java академия“ има за цел да даде възможност на талантите без или с малък опит в IT сектора за летящ кариерен старт.

Основно условие за всички кандидати е да имат изявен интерес към Java програмирането и да притежават основни познания в IT сектора, които ще бъдат развити в рамките на интензивния 16-седмичен курс. Задължително изискване за кандидатите, които искат да вземат участие в академията, е отлично владеене на английски език. Като предимство ще се считат завършено образование или курс в сферата на информационните технологии, както и предишен опит, дори и малък такъв, с Java или други програмни езици.


Курсът е напълно безплатен и ще бъде воден от нашите доверени партньори от Codexio.


Първата академия ще стартира през месец януари, а в момента всички желаещи имат възможност да се включат в надпреварата за лимитираните свободни места.


По времето на 3-месечния курс избраните кандидати ще имат възможност да бъдат част от мотивиран екип, където ще разработват високотехнологични софтуерни решения и ще научат за всички фази от разработването и имплементирането на софтуера и софтуерните процеси.


В последния етап на Java академията, най-успешните и амбициозни курсисти ще получат реално предложение за работа в екипа на световния гигант Amadeus. 

Включете се и стартирайте кариерата си като програмист като кандидатствате по обявата тук или като изпратите биографията си на е-mail: [email protected]
 
Побързайте, местата са ограничени!


Очакваме ви!

05.10.2022

After the tremendous success of the pilot project – JAVA ACADEMY by Manpower and Amadeus with a second edition

The global technology company Amadeus once again put their trust into Manpower’s hand and experience in the selection process of the new dose of talents who want to develop their skills in the IT sphere. After the success of the first edition of Java Academy we developed for the innovative company, its second edition is set to start on the 1st of November.