Вход

Споделете

Обратно към блога

HR Screening 2024

За четвърта поредна година, с гордост обявяваме старта на нашето ежегодно проучване за HR средата в България, разработено в тясно сътрудничество с нашите дългогодишни партньори от Assert International България, заедно в партньорство и с Българска асоциация за управление на хора (БАУХ).

Това изследване е насочено към разбирането и анализирането на ключовите предизвикателства и новости, с които се сблъскват HR професионалистите в страната.


 


Цели на Проучването:  • Визуализиране на актуалната обстановка: Целим да нарисуваме ясна картина на настоящите HR функции в България.

  • Идентифициране на пазарни тенденции: Чрез събраните данни се надяваме да открием ключови тенденции, които ще ни помогнат да разберем по-добре HR екосистемата.

  • Формулиране на практически изводи: Нашата цел е да предложим конкретни препоръки за оптимизация и подобрение на работните процеси в областта на управлението на човешките ресурси.


 


Споделянето на вашите мнения и опит ще допринесе значително за обогатяването на изследването. Анкетата ще отнеме между 6 и 8 минути от вашето време и остава отворена за участие до 5-ти април. 


 


Нека заедно да допринесем за бъдещето на HR професията в България!


 


Вашето участие и мнение ще са част от ключа към разгадаването на предизвикателствата и формирането на устойчиви решения в областта на човешките ресурси. 


 


Приканваме ви да се включите и да споделите мнението си с нас!

15.04.2024

HR Screening 2024 - Research on the challenges and responsibilities of the HR function

Now in its fourth year, the HR Screening survey, conducted by Manpower Bulgaria with the partnership of the Bulgarian Association for People Management and Assert International Bulgaria, helps to analyze and track trends in the human resources division.

15.04.2024

HR Screening 2024 -Проучване за предизвикателствата и отговорностите на HR функцията

Вече четвърта година проучването HR Screening, провеждано от Manpower България с партньорството на Българска асоциация за управление на хора и Assert International България, спомага с анализ и проследяване на тенденциите в дивизията човешки ресурси.  

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - With passion and delight for mindful leadership

The new business realities demand a new kind of leader - aware, grounded, and in sync with themselves and the world. With such a foundation, the dynamics of markets, technological change, and other turbulence we witness daily are easily reframed from obstacles into opportunities and gifts of our current situation.