HR SCREENING 2024

HR SCREENING 2024

Back

Това изследване е насочено към разбирането и анализирането на ключовите предизвикателства и новости, с които се сблъскват HR професионалистите в страната.

Цели на Проучването:

Визуализиране на актуалната обстановка: Целим да нарисуваме ясна картина на настоящите HR функции в България.
Идентифициране на пазарни тенденции: Чрез събраните данни се надяваме да открием ключови тенденции, които ще ни помогнат да разберем по-добре HR екосистемата.
Формулиране на практически изводи: Нашата цел е да предложим конкретни препоръки за оптимизация и подобрение на работните процеси в областта на управлението на човешките ресурси.
 

Споделянето на вашите мнения и опит ще допринесе значително за обогатяването на изследването. Анкетата ще отнеме между 6 и 8 минути от вашето време и остава отворена за участие до 5-ти април.

Нека заедно да допринесем за бъдещето на HR професията в България!

Вашето участие и мнение ще са част от ключа към разгадаването на предизвикателствата и формирането на устойчиви решения в областта на човешките ресурси. 

Други новини

SATR H2

Увеличение на заплатите и стабилност на бизнеса в България през втората половина на 2024 година

В проучването, което проведохме съвместно с Assert International България, през юни и юли 2024 година, се разкриват ключови тенденции в заплатите,…
Student Study

Кариерните очаквания на младите таланти - Student Study 2024

За четвърта поредна година проведохме съвместно проучване с Assert International Bulgaria, посветено на кариерните очаквания на младите таланти -…
SATR H2

„Заплати, допълнителни придобивки и стимули - тенденции“ Н2 2024

Заедно с партньорите ни от Assert International България стартирахме регулярното си проучване „Заплати, допълнителни придобивки и стимули - тенденции…