Вход

Споделете

Обратно към блога

Геймификация на HR Процеси – предстоящо събитие на 18-ти март 2021 г.

Геймификацията на работното място и тази в HR процесите е нова тенденция, в чието разпространение на Българския пазар имаме удоволствието да сме пионери.

С нововъведенията в портфолиото ни от началото на месец Февруари 2021 г. започнахме предлагането на игровизирани оценки и обучения на таланти върху ключови умения. Приложени в работните процеси, те позволяват на хората да излязат от типичния корпоративен контекст и да се ангажират по различен, интересен за тях начин в тестове и обучения. За разлика от традиционните формати, те напълно ангажират вниманието, поставят участниците в неочаквани ситуации, като включително им дават възможност за експериментиране.


 


 


На 25.02.21 г. проведохме пилотно събитие, посветено на темата с Bulgarian HR Community. Отзвукът и интересът на колегите от HR бранша затвърди убеждението ни, че геймификацията на работното място е гореща тема, която има нужда от повече гласност и популяризиране на българския пазар.


 


За да дадем възможност на по-широка публика да се запознае с метода на игровизация, на 18.03.21 г. организираме среща-предизвикателство с тема „Геймификация на HR процеси“.
Целта ни е да представим корените на метода, успешни примери от глобалната сцена и приложенията му в търсенето, онбординг-а, развитието и ангажирането на талантите във всяка организация.


Съвсем тематично, срещата ни няма да е традиционен уебинар, а игровизирано предизвикателство със специална награда.


 


Започнете преживяването като се регистрирате и отговорите на 3 кратки въпроса тук, а продължението следва на 18.03.21 г. в 10:00 часа.


 


 


Регистрирай се за събитието

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - With passion and delight for mindful leadership

The new business realities demand a new kind of leader - aware, grounded, and in sync with themselves and the world. With such a foundation, the dynamics of markets, technological change, and other turbulence we witness daily are easily reframed from obstacles into opportunities and gifts of our current situation.

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - С мерак и наслада към осъзнатото лидерство

Новите бизнес реалности изискват лидери от нов вид - осъзнати, заземени, в синхрон със себе си и света. С подобна основа динамиката на пазарите, технологичните промени и други турболентности, на които ставаме свидетели ежедневно, лесно биват преформатирани от препятствия във възможности и подаръци на актуалната ни ситуация.

15.03.2024

HR Screening 2024

For the fourth consecutive year, we are proud to announce the launch of our annual survey on the HR environment in Bulgaria, developed in close collaboration with our long-standing partners from Assert International Bulgaria, together in partnership with the Bulgarian Association for People Management (BAPM).