Вход

Споделете

Обратно към блога

HR BOOTCAMP – Следващата рекрутмънт академия на Manpower България стартира

Следващата рекрутмънт академия на Manpower България HR Bootcamp 2022 е създадена в отговор на постоянно променящия се пазар на труда, нуждите на компаниите и талантите, осезаемия недостиг на HR професионалисти в различните индустрии и активния интерес от страна на нашите клиенти.

HR BOOTCAMP е третата по ред рекрутмънт академия, организирана от Manpower България. За пръв път обаче тя е достъпна за всеки на пазара. Подходяща е за хора, които се интересуват от кариера в човешките ресурси, искат да изградят или доразвият знанията и уменията си или да се преквалифицират в сферата.


HR BOOTCAMP е събрал екип от 13 лектори с години доказан опит в сферата на човешките ресурси. Целта на академията е участниците не само да придобият и надградят теоретичните си знания, но и да получат ценен практически опит.


Част от темите, които ще бъдат изучавани са: организационни структури, подбор и привличане на таланти, техники за интервю и първа среща с кандидатите, масов рекрутмънт, IT рекрутмънт, BPO/ SSC рекрутмънт, управление на проекти и таланти, личен брандинг като рекрутър, тенденции на пазара на труда, трудово право и много други.


Графикът за провеждане на HR BOOTCAMP е между 31 май и 17 юни като обученията ще се провеждат на живо в чисто новия офис на Manpower България в София и онлайн.


Академията ще завърши на 17 юни със специално нетуъркинг събитие, в което всички участници ще имат възможността да се срещнат с професионалисти от различни индустрии и компании, опериращи в България.


По време на събитието ще бъдат връчени и сертификати за успешно завършване на академията на участниците.


Повече информация за лекторите, темите, включени в обучението, графика на провеждане и условия ще откриете в брошурата.


 

15.08.2022

JAVA TRAINEESHIP is the latest initiative for IT specialist training in Bulgaria

Java Traineeship is the newest specialized course for IT specialists and programming enthusiasts, developed by ManpowerGroup Bulgaria and flatexDEGIRO.

15.08.2022

JAVA TRAINEESHIP е най-новата инициатива за обучение на ИТ специалисти в България

Java Traineeship е най-новият специализиран курс за ИТ специалисти и любители на програмирането, разработен от Manpower България и flatexDEGIRO.

23.12.2021

Hidden Santa - ManpowerGroup SEE unite in the common cause to bring happiness to those in need

This winter, for the upcoming holidays, Manpower Bulgaria and our colleagues from Manpower Serbia, Slovenia, Croatia and Bosnia and Herzegovina joined together in the Hidden Santa charity initiative, which aims to bring gifts to underprivileged children.