Вход

Споделете

Обратно към блога

HR BOOTCAMP – Следващата рекрутмънт академия на Manpower България стартира

Следващата рекрутмънт академия на Manpower България HR Bootcamp 2022 е създадена в отговор на постоянно променящия се пазар на труда, нуждите на компаниите и талантите, осезаемия недостиг на HR професионалисти в различните индустрии и активния интерес от страна на нашите клиенти.

HR BOOTCAMP е третата по ред рекрутмънт академия, организирана от Manpower България. За пръв път обаче тя е достъпна за всеки на пазара. Подходяща е за хора, които се интересуват от кариера в човешките ресурси, искат да изградят или доразвият знанията и уменията си или да се преквалифицират в сферата.


HR BOOTCAMP е събрал екип от 13 лектори с години доказан опит в сферата на човешките ресурси. Целта на академията е участниците не само да придобият и надградят теоретичните си знания, но и да получат ценен практически опит.


Част от темите, които ще бъдат изучавани са: организационни структури, подбор и привличане на таланти, техники за интервю и първа среща с кандидатите, масов рекрутмънт, IT рекрутмънт, BPO/ SSC рекрутмънт, управление на проекти и таланти, личен брандинг като рекрутър, тенденции на пазара на труда, трудово право и много други.


Графикът за провеждане на HR BOOTCAMP е между 4 и 21 октомври като обученията ще се провеждат на живо в чисто новия офис на Manpower България в София и онлайн.


Академията ще завърши на 21 октомври със специално нетуъркинг събитие, в което всички участници ще имат възможността да се срещнат с професионалисти от различни индустрии и компании, опериращи в България.


По време на събитието ще бъдат връчени и сертификати за успешно завършване на академията на участниците.


Повече информация за лекторите, темите, включени в обучението, графика на провеждане и условия ще откриете в брошурата.


 

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - With passion and delight for mindful leadership

The new business realities demand a new kind of leader - aware, grounded, and in sync with themselves and the world. With such a foundation, the dynamics of markets, technological change, and other turbulence we witness daily are easily reframed from obstacles into opportunities and gifts of our current situation.

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - С мерак и наслада към осъзнатото лидерство

Новите бизнес реалности изискват лидери от нов вид - осъзнати, заземени, в синхрон със себе си и света. С подобна основа динамиката на пазарите, технологичните промени и други турболентности, на които ставаме свидетели ежедневно, лесно биват преформатирани от препятствия във възможности и подаръци на актуалната ни ситуация.

15.03.2024

HR Screening 2024

For the fourth consecutive year, we are proud to announce the launch of our annual survey on the HR environment in Bulgaria, developed in close collaboration with our long-standing partners from Assert International Bulgaria, together in partnership with the Bulgarian Association for People Management (BAPM).