Вход

Споделете

Обратно към блога

HR BOOTCAMP – Следващата рекрутмънт академия на ManpowerGroup България стартира

Следващата рекрутмънт академия на ManpowerGroup България HR Bootcamp 2022 е създадена в отговор на постоянно променящия се пазар на труда, нуждите на компаниите и талантите, осезаемия недостиг на HR професионалисти в различните индустрии и активния интерес от страна на нашите клиенти.

HR BOOTCAMP е третата по ред рекрутмънт академия, организирана от ManpowerGroup България. За пръв път обаче тя е достъпна за всеки на пазара. Подходяща е за хора, които се интересуват от кариера в човешките ресурси, искат да изградят или доразвият знанията и уменията си или да се преквалифицират в сферата.


HR BOOTCAMP е събрал екип от 13 лектори с години доказан опит в сферата на човешките ресурси. Целта на академията е участниците не само да придобият и надградят теоретичните си знания, но и да получат ценен практически опит.


Част от темите, които ще бъдат изучавани са: организационни структури, подбор и привличане на таланти, техники за интервю и първа среща с кандидатите, масов рекрутмънт, IT рекрутмънт, BPO/ SSC рекрутмънт, управление на проекти и таланти, личен брандинг като рекрутър, тенденции на пазара на труда, трудово право и много други.


Графикът за провеждане на HR BOOTCAMP е между 31 май и 17 юни като обученията ще се провеждат на живо в чисто новия офис на ManpowerGroup България в София и онлайн.


Академията ще завърши на 17 юни със специално нетуъркинг събитие, в което всички участници ще имат възможността да се срещнат с професионалисти от различни индустрии и компании, опериращи в България.


По време на събитието ще бъдат връчени и сертификати за успешно завършване на академията на участниците.


Повече информация за лекторите, темите, включени в обучението, графика на провеждане и условия ще откриете в брошурата.


 

12.05.2022

MANPOWERGROUP SOFIA WITH A NEW BOUTIQUE OFFICE IN GORA BUSINESS CENTER

The last working day of the week for the team of ManpowerGroup Bulgaria is also the first one in the brand new in the center of Sofia. GORA Business Center is now the new home of the company, offering a convenient location in close proximity to Paradise Center and is fully compliant with the views and credo of Manpower SEE.

12.05.2022

ManpowerGroup София с нов бутиков офис в GORA-та

Последният работен ден от седмицата за екипа на ManpowerGroup България е и първият работен ден в новия централен офис на организацията в София. Бизнес център GORA се превръща в дома на нашата компания, предлагащ удобна и комуникативна локация в непосредствена близост до Paradise Center и изцяло отговарящ на вижданията и кредото на ManpowerGroup SEE.

01.04.2022

The first regional survey “Salaries and additional benefits – trend research” (SATR 2022) by ManpowerGroup SEE

Now that the SATR survey has become regular in Bulgaria, the first regional "Salaries and additional benefits – trend research" (SATR H1/2022) is already a fact. It was prepared by all the countries in ManpowerGroup SEE – Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croatia, Bosnia and Herzegovina. The study aims to compare the five countries in the cluster and the different business sectors.