Вход

Споделете

Обратно към блога

HR BOOTCAMP – Следващата рекрутмънт академия на Manpower България стартира

Следващата рекрутмънт академия на Manpower България HR Bootcamp 2022 е създадена в отговор на постоянно променящия се пазар на труда, нуждите на компаниите и талантите, осезаемия недостиг на HR професионалисти в различните индустрии и активния интерес от страна на нашите клиенти.

HR BOOTCAMP е третата по ред рекрутмънт академия, организирана от Manpower България. За пръв път обаче тя е достъпна за всеки на пазара. Подходяща е за хора, които се интересуват от кариера в човешките ресурси, искат да изградят или доразвият знанията и уменията си или да се преквалифицират в сферата.


HR BOOTCAMP е събрал екип от 13 лектори с години доказан опит в сферата на човешките ресурси. Целта на академията е участниците не само да придобият и надградят теоретичните си знания, но и да получат ценен практически опит.


Част от темите, които ще бъдат изучавани са: организационни структури, подбор и привличане на таланти, техники за интервю и първа среща с кандидатите, масов рекрутмънт, IT рекрутмънт, BPO/ SSC рекрутмънт, управление на проекти и таланти, личен брандинг като рекрутър, тенденции на пазара на труда, трудово право и много други.


Графикът за провеждане на HR BOOTCAMP е между 4 и 21 октомври като обученията ще се провеждат на живо в чисто новия офис на Manpower България в София и онлайн.


Академията ще завърши на 21 октомври със специално нетуъркинг събитие, в което всички участници ще имат възможността да се срещнат с професионалисти от различни индустрии и компании, опериращи в България.


По време на събитието ще бъдат връчени и сертификати за успешно завършване на академията на участниците.


Повече информация за лекторите, темите, включени в обучението, графика на провеждане и условия ще откриете в брошурата.


 

05.10.2022

After the tremendous success of the pilot project – JAVA ACADEMY by Manpower and Amadeus with a second edition

The global technology company Amadeus once again put their trust into Manpower’s hand and experience in the selection process of the new dose of talents who want to develop their skills in the IT sphere. After the success of the first edition of Java Academy we developed for the innovative company, its second edition is set to start on the 1st of November.