Вход

Споделете

Обратно към блога

Екипът на Manpower България се обедини за поредна година в общата кауза да подари щастие

В навечерието на един от най-светлите и уютни празници, за втора поредна година Менпауър България избра да помогне на „Специално училище за ученици с увреден слух “Свети Иван Рилски“, гр. Търговище. След миналогодишната кампания с дарение на всички офис мебели и подаръци за децата по Коледа, и тази година всички от екипа на компанията се превъплътиха в ролята на Таен Дядо Коледа за децата, които написаха своите писма с желания за практични и необходими подаръци.

Тази година една от основните ценности, които следвахме в подкрепа на целта ни за устойчиво развитие, се отрази и на корпоративните ни коледни подаръци. Вярвайки, че добрината и топлината за децата от гр. Търговище не трябва да е само по Коледа, Менпауър България им дари и бюджета си за корпоративни подаръци. Чрез очаквания подарък за Коледа от нас, всички наши партньори получиха писма от Менпауър Коледа, с които могат да се запознаят със своето участие към общата кауза. Към тези подаръци засегнахме и друга благотворителна кампания - коледна играчка, изработена от майка на дете с увреждане. 


 


Така за 2022 година успяхме да подпомогнем учениците от гр. Търговище, както и да разраснем идеята за добрината и устойчивост към други благотворителни кампании, но и не на последно място - да дадем пример не само чрез storyTELLING, но и чрез storyDOING. 


 


Следвайки примера за устойчивото развитие чрез подпомагане на благотворителни дейности, всички държави от клъстъра на Менпауър Югоизточна Европа се включиха с локални кампании за Коледа.


 


Колегите от Manpower Сърбия например се включиха в различни акции и чрез дарения подпомогнаха работата на три организации: Nurdor, Centar Zvezda и Radost Deci, за да подкрепят както деца без родителски грижи, така и други уязвими членове на обществото. Новогодишния подарък на Manpower Сърбия към бизнес партньорите и също следва линията на устойчивото развитие, залегнала в ценностите на Manpower SEE. За по-чист въздух и по-здравословна околна среда, сръбския клон на компанията подпомогна залесяването в основното училище Danilo Kiš в Белград чрез засаждане на фиданки от бор, клен, явор, бреза и ликвидамбар. 

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - With passion and delight for mindful leadership

The new business realities demand a new kind of leader - aware, grounded, and in sync with themselves and the world. With such a foundation, the dynamics of markets, technological change, and other turbulence we witness daily are easily reframed from obstacles into opportunities and gifts of our current situation.

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - С мерак и наслада към осъзнатото лидерство

Новите бизнес реалности изискват лидери от нов вид - осъзнати, заземени, в синхрон със себе си и света. С подобна основа динамиката на пазарите, технологичните промени и други турболентности, на които ставаме свидетели ежедневно, лесно биват преформатирани от препятствия във възможности и подаръци на актуалната ни ситуация.

15.03.2024

HR Screening 2024

For the fourth consecutive year, we are proud to announce the launch of our annual survey on the HR environment in Bulgaria, developed in close collaboration with our long-standing partners from Assert International Bulgaria, together in partnership with the Bulgarian Association for People Management (BAPM).