Вход

Споделете

Обратно към блога

Екипът на Manpower България се обедини за поредна година в общата кауза да подари щастие

В навечерието на един от най-светлите и уютни празници, за втора поредна година Менпауър България избра да помогне на „Специално училище за ученици с увреден слух “Свети Иван Рилски“, гр. Търговище. След миналогодишната кампания с дарение на всички офис мебели и подаръци за децата по Коледа, и тази година всички от екипа на компанията се превъплътиха в ролята на Таен Дядо Коледа за децата, които написаха своите писма с желания за практични и необходими подаръци.

Тази година една от основните ценности, които следвахме в подкрепа на целта ни за устойчиво развитие, се отрази и на корпоративните ни коледни подаръци. Вярвайки, че добрината и топлината за децата от гр. Търговище не трябва да е само по Коледа, Менпауър България им дари и бюджета си за корпоративни подаръци. Чрез очаквания подарък за Коледа от нас, всички наши партньори получиха писма от Менпауър Коледа, с които могат да се запознаят със своето участие към общата кауза. Към тези подаръци засегнахме и друга благотворителна кампания - коледна играчка, изработена от майка на дете с увреждане. 


 


Така за 2022 година успяхме да подпомогнем учениците от гр. Търговище, както и да разраснем идеята за добрината и устойчивост към други благотворителни кампании, но и не на последно място - да дадем пример не само чрез storyTELLING, но и чрез storyDOING. 


 


Следвайки примера за устойчивото развитие чрез подпомагане на благотворителни дейности, всички държави от клъстъра на Менпауър Югоизточна Европа се включиха с локални кампании за Коледа.


 


Колегите от Manpower Сърбия например се включиха в различни акции и чрез дарения подпомогнаха работата на три организации: Nurdor, Centar Zvezda и Radost Deci, за да подкрепят както деца без родителски грижи, така и други уязвими членове на обществото. Новогодишния подарък на Manpower Сърбия към бизнес партньорите и също следва линията на устойчивото развитие, залегнала в ценностите на Manpower SEE. За по-чист въздух и по-здравословна околна среда, сръбския клон на компанията подпомогна залесяването в основното училище Danilo Kiš в Белград чрез засаждане на фиданки от бор, клен, явор, бреза и ликвидамбар. 

31.01.2023

WHAT MOTIVATES THE EMPLOYEES IN ENGINEERING POSITIONS - MANPOWER BULGARIA AND AUTOMOTIVE CLUSTER BULGARIA ANSWER THE QUESTION WITH A TARGETED SURVEY

The automotive sector was among the worst affected by the Covid-19 pandemic, and its recovery continued into 2022 as well. In order to answer pressing questions that arose in the sector during this period and to propose possible solutions, ManpowerGroup Bulgaria and Automotive Cluster Bulgaria carried out a survey among employees of companies that are members of the industry organisation. 

31.01.2023

Какво мотиватора служителите на инженерни позиции - Manpower България и Аутомотив Клъстер България отговарят на въпроса с таргетирано проучване

Автомобилният сектор беше сред най-засегнатите от Covid-19 пандемията, а възстановяването след нея продължи и през 2022 година. За да отговорят на наболели въпроси, зародили се в сектора още в този период, както и да предложат възможни решения, ManpowerGroup България и Аутомотив клъстер България проведоха таргетирано проучване сред служители на компании, членове на браншовата организация.

26.01.2023

Manpower Hungary- New member of MANPOWER SEE

As of December 15, 2022, Manpower Hungary became the new, sixth, member of the Manpower SEE group. The regional Manpower cluster is richer for another experienced team of 55 HR experts and great market potential.