Вход

Споделете

Обратно към блога

Нововъведения в портфолиото ни - Геймификация, психометрични профили, HR проучвания в реално време с Assert International

В отговор на новата работна действителност в Manpower България разширяваме портфолиото си с широк спектър от високотехнологични решения и методологии в областта на проучването, оценката и развитието на таланти чрез услугите на Assert International.

Новите инструменти са насочени към кандидати за работа и настоящи служители, като в същото време позволяват на организациите да управляват по-ефективно човешкия си капитал и да развиват талантите си стратегически.


„Пандемията радикално промени начина, по който работим, а несигурността допълнително налага да преосмислим как да се адаптираме максимално бързо и ефективно към бъдещи промени. Новата нормалност е една от най-обсъжданите теми днес, но тя изисква и нови решения. С добавянето на услугите на Assert към портфолиото ни въвеждаме модерни алтернативни методи за привличане, развитие и задържане на таланти и затвърждаваме позицията на Manpower България като цялостен HR партньор на работодателите в страната”, коментира Иван Шербанов, оперативен мениджър на Manpower България.


 


Част от акцентите в новото портфолио на компанията включват:




  • Геймифицирани обучения с фокус върху ключови умения като лидерство, преговори, управление на времето, обслужване на клиенти, киберсигурност и други. Този иновативен подход позволява обучение в корпоративна среда под формата на видео игри, като служителите добиват практически приложим опит в симулирани виртуални ситуации.




       


 




  • Комплексен анализ на екипната динамика, уменията и личностните характеристики на настоящи и бъдещи служители, прогнозиране на успешността им на дадена позиция и определяне на лидерския им потенциал с международни инструменти и методологии като Harrison Assessment, Great People Inside (GPI) и геймифицираните Revelian оценки.




       


 




  • Изследвания в реално време на ключови HR метрики като нива на заплащане, допълнителни придобивки, удовлетворение и ангажираност на служителите в комбинация с автоматизирани пазарни проучвания за наличието на кадри в конкретен регион и индустрия. Изследванията са базирани на актуална бизнес информация, официални статистически данни и обратната връзка от кандидати за работа и служители, като по този начин позволяват взимането на своевременни информирани решения за стратегическото развитие на талантите.




       


 


За повече информация за Assert, моля посетете https://www.assert.pro/ или изпратете запитване на [email protected]

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - With passion and delight for mindful leadership

The new business realities demand a new kind of leader - aware, grounded, and in sync with themselves and the world. With such a foundation, the dynamics of markets, technological change, and other turbulence we witness daily are easily reframed from obstacles into opportunities and gifts of our current situation.

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - С мерак и наслада към осъзнатото лидерство

Новите бизнес реалности изискват лидери от нов вид - осъзнати, заземени, в синхрон със себе си и света. С подобна основа динамиката на пазарите, технологичните промени и други турболентности, на които ставаме свидетели ежедневно, лесно биват преформатирани от препятствия във възможности и подаръци на актуалната ни ситуация.

15.03.2024

HR Screening 2024

For the fourth consecutive year, we are proud to announce the launch of our annual survey on the HR environment in Bulgaria, developed in close collaboration with our long-standing partners from Assert International Bulgaria, together in partnership with the Bulgarian Association for People Management (BAPM).