Login

Share

Back to blog

Manpower България официално откри новия си централен офис в София в компанията на партньори и приятели

В последната вечер на месец юни, екипът на Manpower България посрещна своите колеги и партньори на празничен коктейл по случай откриването на новия офис на компанията в София.

Вечерта стартира под мелодията на струнни инструменти, а дворът на Бизнес център GORA беше изпълнен с позитивни емоции, вкусни почерпки и пивко вино. Събитието беше открито официално с реч на Георги Костадинов, Финансов директор на Manpower България и заместник Регионален финансов директор за Югоизточна Европа, и Иван Шербанов, Оперативен директор на Manpower Югоизточна Европа, както и с живо включване от Босна и Херцеговина на Регионалния маркетинг директор на компанията – Харис Кадениц.


За приповдигнатото настроение на гостите се погрижи и водещият Ники Кънчев, който организира играта „Надиграй Кънчев“ за гостите, а за победителите имаше и специални награди за едно прекрасно лято.


Гостите имаха възможност да посетят и за кратки турове основния офис на компанията, който се намира на 6-ия етаж на сградата, както и партерния Хъб за обучения и интервюта.


Вечерта продължи с живо изпълнение от саксофонист и приятни разговори в компанията на професионалисти от основните партньори на Manpower в България.  Всички присъстващи си тръгнаха и със специални подаръци от страна на организаторите.


Ще откриете Manpower България на адрес ул. Филип Кутев 14Б, Бизнес център GORA.


 




15.04.2024

HR Screening 2024 - Research on the challenges and responsibilities of the HR function

Now in its fourth year, the HR Screening survey, conducted by Manpower Bulgaria with the partnership of the Bulgarian Association for People Management and Assert International Bulgaria, helps to analyze and track trends in the human resources division.

15.04.2024

HR Screening 2024 -Проучване за предизвикателствата и отговорностите на HR функцията

Вече четвърта година проучването HR Screening, провеждано от Manpower България с партньорството на Българска асоциация за управление на хора и Assert International България, спомага с анализ и проследяване на тенденциите в дивизията човешки ресурси.  

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - With passion and delight for mindful leadership

The new business realities demand a new kind of leader - aware, grounded, and in sync with themselves and the world. With such a foundation, the dynamics of markets, technological change, and other turbulence we witness daily are easily reframed from obstacles into opportunities and gifts of our current situation.