Login

Share

Back to blog

JAVA TRAINEESHIP е най-новата инициатива за обучение на ИТ специалисти в България

Java Traineeship е най-новият специализиран курс за ИТ специалисти и любители на програмирането, разработен от Manpower България и flatexDEGIRO.

С повече от 2 милиона клиенти в 18 държави и около 30 години технологичен опит, flatexDEGIRO е един от водещите онлайн брокери в Европа. Компанията предоставя на своите клиенти финансови и инвестиционни услуги, а високотехнологичният подход и постоянните инвестиции в информационните технологии са неин основен приоритет.


Разглеждайки настоящите тенденции на пазара на труда, заедно с flatexDEGIRO осъзнахме, че въпреки че нуждата от програмисти нараства, кандидатите за ИТ специалисти с ограничен опит в програмирането получават ограничени възможности да стартират кариерата си. Така се появи Java Traineeship.


Тримесечната програма ще започне през октомври и в момента сме в процес на набиране на кандидати, които биха желали да се включат. Тя ще бъде целодневна и всички обучения ще се провеждат онлайн. Програмата е не само безплатна, но по време на нейното провеждане участниците ще получават заплата. Като част от Java Traineeship, участниците ще имат възможност да разработват високопроизводителни решения, да навлязат в различните фази на жизнения цикъл на софтуера, да управляват процесите на разработка и оптимизация и да се научат как да работят като част от екип.


 


Кой може да кандидатства?


Търсим ентусиасти в областта на ИТ и програмирането, които са готови да навлязат по-дълбоко в света на Java. Участниците трябва да имат между 6 и 12 месеца опит в работата с Java. Програмата ще се проведе на английски език, така че отличното владеене на езика е задължително. Освен това, търсим хора с отлични писмени и вербални комуникационни умения, които могат да работят ефективно по широк набор от технически теми, мотивирани са, искат да учат и да се развиват в областта на Java разработването.


Ако това, което прочетохте, ви хареса, не се колебайте да кандидатствате сега, като изпратите вашето CV на: [email protected]


Побързайте, местата са ограничени!

15.04.2024

HR Screening 2024 - Research on the challenges and responsibilities of the HR function

Now in its fourth year, the HR Screening survey, conducted by Manpower Bulgaria with the partnership of the Bulgarian Association for People Management and Assert International Bulgaria, helps to analyze and track trends in the human resources division.

15.04.2024

HR Screening 2024 -Проучване за предизвикателствата и отговорностите на HR функцията

Вече четвърта година проучването HR Screening, провеждано от Manpower България с партньорството на Българска асоциация за управление на хора и Assert International България, спомага с анализ и проследяване на тенденциите в дивизията човешки ресурси.  

27.03.2024

LeaderSHIFT through MINDfulness - With passion and delight for mindful leadership

The new business realities demand a new kind of leader - aware, grounded, and in sync with themselves and the world. With such a foundation, the dynamics of markets, technological change, and other turbulence we witness daily are easily reframed from obstacles into opportunities and gifts of our current situation.