Login

Share

Back to blog

JAVA TRAINEESHIP е най-новата инициатива за обучение на ИТ специалисти в България

Java Traineeship е най-новият специализиран курс за ИТ специалисти и любители на програмирането, разработен от Manpower България и flatexDEGIRO.

С повече от 2 милиона клиенти в 18 държави и около 30 години технологичен опит, flatexDEGIRO е един от водещите онлайн брокери в Европа. Компанията предоставя на своите клиенти финансови и инвестиционни услуги, а високотехнологичният подход и постоянните инвестиции в информационните технологии са неин основен приоритет.


Разглеждайки настоящите тенденции на пазара на труда, заедно с flatexDEGIRO осъзнахме, че въпреки че нуждата от програмисти нараства, кандидатите за ИТ специалисти с ограничен опит в програмирането получават ограничени възможности да стартират кариерата си. Така се появи Java Traineeship.


Тримесечната програма ще започне през октомври и в момента сме в процес на набиране на кандидати, които биха желали да се включат. Тя ще бъде целодневна и всички обучения ще се провеждат онлайн. Програмата е не само безплатна, но по време на нейното провеждане участниците ще получават заплата. Като част от Java Traineeship, участниците ще имат възможност да разработват високопроизводителни решения, да навлязат в различните фази на жизнения цикъл на софтуера, да управляват процесите на разработка и оптимизация и да се научат как да работят като част от екип.


 


Кой може да кандидатства?


Търсим ентусиасти в областта на ИТ и програмирането, които са готови да навлязат по-дълбоко в света на Java. Участниците трябва да имат между 6 и 12 месеца опит в работата с Java. Програмата ще се проведе на английски език, така че отличното владеене на езика е задължително. Освен това, търсим хора с отлични писмени и вербални комуникационни умения, които могат да работят ефективно по широк набор от технически теми, мотивирани са, искат да учат и да се развиват в областта на Java разработването.


Ако това, което прочетохте, ви хареса, не се колебайте да кандидатствате сега, като изпратите вашето CV на: [email protected]


Побързайте, местата са ограничени!

08.09.2022

Results from the second regional survey “Salaries and additional benefits – trend research” (SATR 2022) by Manpower SEE

Since the beginning of 2022 the SATR survey has grown from being regular only in Bulgaria to becoming a regular regional projects for all the countries in Manpower SEE – Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croatia, Bosnia and Herzegovina. With this study we aim to identify market trends and changes in business sector across the South East Europe region.

08.09.2022

Резултати от второто регионално проучване „Заплати и допълнителни придобивки – тенденции“ (SATR 2022) от Manpower Югоизточна Европа

От началото на 2022 г. проучването SATR прерасна от регулярно само за България в регулярен регионален проект за всички държави в клъстера Manpower Югоизточна Европа – България, Сърбия, Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина. С него ние целим да идентифицираме тенденциите на пазара на труда и планираните промени в различните бизнес сектори в Югоизточна Европа.

15.08.2022

JAVA TRAINEESHIP is the latest initiative for IT specialist training in Bulgaria

Java Traineeship is the newest specialized course for IT specialists and programming enthusiasts, developed by ManpowerGroup Bulgaria and flatexDEGIRO.